Vyhrajte přístroj Sodastream
v soutěži magazínu i60 "Můj fígl"

Vyhrajte přístroj Sodastream
v soutěži magazínu i60 "Můj fígl"

7. 11. 2013

Každý z nás občas potřebuje poradit, jak vyřešit nenadálý problém. Dříve jsme chodívali pro radu k rodičům, sousedům, přátelům, dnes většinou hledáme odpověď na internetu. Stále však platí, že nejlepší jsou většinou ty rady, jež jsou ověřeny letitými zkušenostmi. A protože našimi čtenáři jsou lidé v seniorském věku, jsme přesvědčeni, že právě vy můžete být studnicí všemožných fíglů a nápadů, jak si s náhlou situací poradit.

Můj fígl – to je také název nové soutěže pro čtenáře magazínu i60. Její podstatou je představit čtenářům portálu i60 nějaký vlastní fígl, který lze použít při řešení nějakého problému. Například jak utěsnit okna a dveře před průvanem, jak nejlépe naložit zelí na zimu, jak nejrychleji vyléčit bolest v krku, jak stáhnout kůži z kapra apod. Pokud znáte nějaký zajímavý fígl, sepište jej a pošlete do naší soutěže. Vyhrát můžete mimo jiné přístroj na osvěžující nápoj Sodastream Jet White.

Na nápad uspořádat soutěž na toto téma nás přivedla jedna z našich čtenářek, která nám v létě poslala článek s názvem "Jak přežít horko v bytě". Právě tento článeček dáváme s dovolením autorky jako vzor a první příspěvek soutěže, kterou najdete v rubrice se stejným názvem Můj fígl zde.

Všechny soutěžní příspěvky budou mít stejnou fotografii, v magazínu tedy lehce najdete mezi články soutěžní "fígl" podle obrázku, který doprovází tento text.

A jaká jsou pravidla?

Soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář, který prostřednictvím formuláře na vkládání článků pošle do soutěže příspěvek na téma "Můj fígl". Text příspěvku může být jakkoli dlouhý a může být doprovázen fotografií. Každý soutěžící může poslat celkem tři příspěvky. Redakce má právo texty upravovat (po stránce jazykové a stylistické). Soutěž trvá od dnešního dne, tedy 6.11.2013 do 20.12.2013. Poté redakce vybere 6 nejlepších fíglů, o kterých hlasováním rozhodnou sami čtenáři. Hlasování čtenářů proběhne od 23.12. do 5.1. 2014, a to 15.00 hod. Každý čtenář bude mít k dispozici celkem 5 hlasů, které bude moci jakkoli rozdělit mezi šest finálových příspěvků. Fígl s největším počtem hlasů vyhrává hlavní cenu - Sodastream Jet White, ostatní finalisté pak knižní ceny.

 

Těšíme se na váš fígl! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři soutěž
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Abrahamová
To může být zajímavá soutěž. Už se těším, jaké fígle se tu objeví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...