Gratulujeme vítězům soutěží
a tradičně přinášíme novinky

Gratulujeme vítězům soutěží
a tradičně přinášíme novinky

3. 2. 2014

Byl to pro nás hektický týden, vážené čtenářky a vážení čtenáři. A úplně nejobtížnější byl jeho závěr – museli jsme totiž vybrat vítěze naší fotosoutěže i literární soutěže Hledá se zima. Jadrná diskuse trvala dvě hodiny. Je velmi těžké se shodnout na nejlepším snímku i příspěvku v záplavě tak skvělých materiálů, které posíláte.

Takže jsme se v redakci zase pěkně pohádali, ale nakonec si odhlasovali, že první cenu ve fotosoutěži získává paní Jarmila Šmerhová za snímek bernardýna, který hledá zimu až pod alpským Matterhornem a v literární soutěži pan Miroslav Štorch za  článek Jak jsme spali pod sněhem. Gratulujeme! Nejlepší autoři získávají od redakce i60 telelefonní přístroj Gigaset A400.

A zde jsou další oceněné snímky:

Jan Kutílek -  Les Občina u Červeného Kostelce (pan Jan získává od nás CD s knihou Karla Čapka Zahradníkův rok, kterou namluvil Josef Somr).

Soňa Prachfeldová - Silvestrovská námraza (paní Soně pošleme pleťovou masku Mary Kay).

Marie Bartošová - Rybníček v lese u Hronova (paní Marie obdrží kníhu Noční vlak do Lisabonu od Pascala Merciera).

Zdeněk Huspek - Zimní lokomotiva (pan Zdeněk získá doplněk stravy Gelée Royale).

Z literárních příspěvků jsme vybrali:

Dana Kolářová - Sáňkování povoleno (také paní Dana obdrží CD Zahradníkův rok s hlasem Josefa Somra).

Jiří Libánský - Existuje zima, ale také "fakt kosa" (panu Libánskému pošleme CD Evy Olmerové Legenda).

Hana Práglová - Můj zážitek z Tater (paní Haně pošleme knihu Petry Hůlové Umělohmotný třípokoj).

Růžena Antlová - Zima, na kterou se nedá zapomenout (paní Růženě pošleme knihu Jindřišky Smetanové Domovní důvěrnosti).

Přiznáváme, že výběr vítěze je pro nás dost traumatickým zážitkem, protože při něm vždy (chtě – nechtě) někoho potěšíte a jiného zklamete.  Ale takový je holt život soutěží.

Nové téma týdne je tady

Aby toho nebylo málo, vyhlašujeme rovněž vítěze literárního klání Partneři našich dětí. Uspěla Božena Vránová a její Soužití s mou tchýní bylo často nesnesitelné. Získává od nás sadu 3CD Zlatá kolekce Evy Olmerové. Gratulujeme!

V tématech týdne samozřejmě pokračujeme. V uplynulých dvou týdnech jsme se intenzivně věnovali kočkám a vašim vztahům se snachami a zeti. Tentokrát nabízíme méně intimní téma: Moje práce. Popište nám svůj nejsilnější zážitek z pracovního prostředí, svěřte se čtenářům, co vás nejvíce na vaši práci baví, anebo sepište nějaký veselý zážitek z práce. Nejlepší příspěvek opět odměníme.

Zpátky do práce? Proč ne!

A na téma týdne navazuje také naše další horká novinka – jsou jí pracovní místa pro seniory. Stále více firem si uvědomuje, že znalosti a zkušenosti dříve narozených jsou neocenitelné, a proto s nimi začínají opět počítat. A stále více seniorů si uvědomuje, že by je mohlo nabídnout na trhu práce. Nejde jen o přivýdělek k penzi, ale i o uplatnění vaší osobnosti. Volné pracovní pozice jsme připravili v partnerské spolupráci s firmou Profesia, druhým největším portálem v tomto oboru v České republice.

Důležitým parametrem pro výběr pracovních inzerátů pro seniory je samozřejmě věk. Jenže ten není možné z diskriminačních důvodů ve vyhledávacím algoritmu uvádět, proto nám promiňte, když se v nabídce někdy objeví i pozice, která nemusí být úplně vhodná. Snažíme se naprogramování neustále zdokonalovat, nicméně i chybička se někdy vloudí.

Pracovní nabídky najdete pod pravým tlačítkem na každé stránce i60, nebo pod rubrikou Peníze.

A na závěr nesmíme ani zapomenout na vítěze vědomostního kvízu. Z nejúspěšnějších tipařů náš program vylosoval tyto soutěžící: Jarmila Řezníčková a Zdenka Žichovská.

Zároveň chceme poděkovat za snímky do našeho nového slide show FOTO DNE. Jsou báječné. Autory těchto fotek rovněž oceníme. Každý autor obdrží cenu za jeho 5 snímků, které redakce vybere jako FOTO DNE.

Milé čtenářky, milí čtenáři, vážíme si vašeho zájmu o magazín i60, který neustále narůstá. Už příští neděli vám přineseme převratnou novinku, která podle našeho mínění změní svět internetových portálů. Čtěte i60 a stůjte si za tím, co už dávno víte.

Totiž: Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.