Gratulujeme vítězům soutěží
a tradičně přinášíme novinky

Gratulujeme vítězům soutěží
a tradičně přinášíme novinky

3. 2. 2014

Byl to pro nás hektický týden, vážené čtenářky a vážení čtenáři. A úplně nejobtížnější byl jeho závěr – museli jsme totiž vybrat vítěze naší fotosoutěže i literární soutěže Hledá se zima. Jadrná diskuse trvala dvě hodiny. Je velmi těžké se shodnout na nejlepším snímku i příspěvku v záplavě tak skvělých materiálů, které posíláte.

Takže jsme se v redakci zase pěkně pohádali, ale nakonec si odhlasovali, že první cenu ve fotosoutěži získává paní Jarmila Šmerhová za snímek bernardýna, který hledá zimu až pod alpským Matterhornem a v literární soutěži pan Miroslav Štorch za  článek Jak jsme spali pod sněhem. Gratulujeme! Nejlepší autoři získávají od redakce i60 telelefonní přístroj Gigaset A400.

A zde jsou další oceněné snímky:

Jan Kutílek -  Les Občina u Červeného Kostelce (pan Jan získává od nás CD s knihou Karla Čapka Zahradníkův rok, kterou namluvil Josef Somr).

Soňa Prachfeldová - Silvestrovská námraza (paní Soně pošleme pleťovou masku Mary Kay).

Marie Bartošová - Rybníček v lese u Hronova (paní Marie obdrží kníhu Noční vlak do Lisabonu od Pascala Merciera).

Zdeněk Huspek - Zimní lokomotiva (pan Zdeněk získá doplněk stravy Gelée Royale).

Z literárních příspěvků jsme vybrali:

Dana Kolářová - Sáňkování povoleno (také paní Dana obdrží CD Zahradníkův rok s hlasem Josefa Somra).

Jiří Libánský - Existuje zima, ale také "fakt kosa" (panu Libánskému pošleme CD Evy Olmerové Legenda).

Hana Práglová - Můj zážitek z Tater (paní Haně pošleme knihu Petry Hůlové Umělohmotný třípokoj).

Růžena Antlová - Zima, na kterou se nedá zapomenout (paní Růženě pošleme knihu Jindřišky Smetanové Domovní důvěrnosti).

Přiznáváme, že výběr vítěze je pro nás dost traumatickým zážitkem, protože při něm vždy (chtě – nechtě) někoho potěšíte a jiného zklamete.  Ale takový je holt život soutěží.

Nové téma týdne je tady

Aby toho nebylo málo, vyhlašujeme rovněž vítěze literárního klání Partneři našich dětí. Uspěla Božena Vránová a její Soužití s mou tchýní bylo často nesnesitelné. Získává od nás sadu 3CD Zlatá kolekce Evy Olmerové. Gratulujeme!

V tématech týdne samozřejmě pokračujeme. V uplynulých dvou týdnech jsme se intenzivně věnovali kočkám a vašim vztahům se snachami a zeti. Tentokrát nabízíme méně intimní téma: Moje práce. Popište nám svůj nejsilnější zážitek z pracovního prostředí, svěřte se čtenářům, co vás nejvíce na vaši práci baví, anebo sepište nějaký veselý zážitek z práce. Nejlepší příspěvek opět odměníme.

Zpátky do práce? Proč ne!

A na téma týdne navazuje také naše další horká novinka – jsou jí pracovní místa pro seniory. Stále více firem si uvědomuje, že znalosti a zkušenosti dříve narozených jsou neocenitelné, a proto s nimi začínají opět počítat. A stále více seniorů si uvědomuje, že by je mohlo nabídnout na trhu práce. Nejde jen o přivýdělek k penzi, ale i o uplatnění vaší osobnosti. Volné pracovní pozice jsme připravili v partnerské spolupráci s firmou Profesia, druhým největším portálem v tomto oboru v České republice.

Důležitým parametrem pro výběr pracovních inzerátů pro seniory je samozřejmě věk. Jenže ten není možné z diskriminačních důvodů ve vyhledávacím algoritmu uvádět, proto nám promiňte, když se v nabídce někdy objeví i pozice, která nemusí být úplně vhodná. Snažíme se naprogramování neustále zdokonalovat, nicméně i chybička se někdy vloudí.

Pracovní nabídky najdete pod pravým tlačítkem na každé stránce i60, nebo pod rubrikou Peníze.

A na závěr nesmíme ani zapomenout na vítěze vědomostního kvízu. Z nejúspěšnějších tipařů náš program vylosoval tyto soutěžící: Jarmila Řezníčková a Zdenka Žichovská.

Zároveň chceme poděkovat za snímky do našeho nového slide show FOTO DNE. Jsou báječné. Autory těchto fotek rovněž oceníme. Každý autor obdrží cenu za jeho 5 snímků, které redakce vybere jako FOTO DNE.

Milé čtenářky, milí čtenáři, vážíme si vašeho zájmu o magazín i60, který neustále narůstá. Už příští neděli vám přineseme převratnou novinku, která podle našeho mínění změní svět internetových portálů. Čtěte i60 a stůjte si za tím, co už dávno víte.

Totiž: Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Božena Vránová
Děkuji redakci za ocenění a všem ostatním za pěkné snímky i příspěvky. Na cenu se těším. Pěkný den.
Marie Bartošová
Paní Antlová, potěšila jste mne. Pane Králi, máme zřejmě obdobný estetický názor. Paní Prachfeldová, pozor na omlazující masky, abyste se pak nevyřadila ze společnosti nás dospělejších :)))
Redakce i60
Dobrý den, o výběru vítězné fotografie rozhodlo výtečné technické provedení a celková čistota snímku. Ano, Alpy bez bernardýna (nechybí mu ani na krku soudek s rumem) si lze těžko představit. Ale i klišé umějí být krásná.
Pavel Král
Estetické názory máme každý jiné a bernardýn s Matterhornem na 1.místě musel být velký kompromis v redakční debatě. Na každém kalendáři ze Švýcarska najdete Matterhorn a často i s bernardýnem v popřetí - fotoklišé. Líbila se mi v soutěži celá řada jinak netradičně pojatých snímků, ale odborná komise rozhodla. Tak to platí. :-) Letní duha v zimním tématu byl od paní Šmerhové divný vtip. :-(
Soňa Prachfeldová
Jo a napíši, jak zapůsobí maska a zda mě poznají, až půjdu na ples !
Soňa Prachfeldová
Děkuji za ocenění, moc potěšilo, věřím redakci, že to má nesnadné při výběru, hlavně že dojdete k cíli, nás potěší moc slovíčka chvály, přece jen jsme trochu ješitní asi všici, je fajn vytáhnout věci ze šuplíku, anebo jen tak tvořit je to skvělé a Maruško Bartošová díky za milý komentík ! Jsme všichni dobří !!!
Dana Kolářová
Blahopřeji vítězům, děkuji za ocenění a všem za krásné podívání i zajímavé počtení.
Pavla Vítková
Bezva soutěže. Pěkné fotky zimy, která letos možná ani nepřijde i pestré příběhy.
Růžena Antlová
Všem výhercům gratuluji. Sešlo se spousta krásných snímků zimy a věřím že vybrat ten nejlepší bylo těžké jsem moc ráda že můj favorit "Rybníček v lese u Hronova" byl oceněný.Paní Marie zachytila nádherné zrcadlení zimní přírody !
Marie Bartošová
Také mne výhra potěšila, ale z duše mi mluví pan Štorch " jde hlavně o možnost publikovat na příjemných stránkách. Redakci děkuji. Paní Prachfeldová , vaše fotka byla podle mne jasně nejlepší!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.