Zlý slon v mé sbírce

Zlý slon v mé sbírce

25. 2. 2014

Tak nevím,čtu si vaše příspěvky o sbírkách a mám strach, že mám jenom velice malé stádečko své sbírky, a to stádečko slonů.

Kvůli vám jsem je spočítala a je jich přesně 65. Jeden čas jsem si myslela, že dosáhnu stovky, ale už to asi nepůjde. Slona vám totiž, aby přinášel štěstí, musí někdo darovat. Dříve jsem slony dostávala třeba k narozeninám. Teď už mi nikdo nepřeje, natož, abych dostávala dárky.

Stádečko se tedy nezvětšuje, ale já mám stejně malý byt a možná by se sem ani další sloni nevešli. Dočetla jsem se také, že slon, aby přinášel štěstí musí mít chobůtek nahoru a sloni musí být obrácení ke dveřím. Moje stádečko tedy stále  na dveře kouká , ale nějak se žádných velkých návštěv nedočkává.

Jim to nevadí, jsou docela spokojení a já jsem si už zvykla.

Jenom jednou jsem musela svoji sbírku o jednoho slona ochudit. Prý když má slon chobot dolů, přináší smůlu. Když mě jednou opravdu smůla už pronásledovala dost, všimla jsem si, že jeden slon má chobot dolů a velice zlé oči.Opravdu to bylo velice nepříjemné. Měla jsem z něho pocit, že mi přeje všechno nejhorší. Je zajímavé, že vlastně stál osamoceně, jakoby se ho ostatnÍ sloni stranili.

Šel do popelnice a ani nevím, kdo mi ho vlastně daroval Snad mi opravdu (ten dotyčný člověk) nechtěl uškodit.

sběratelství
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.