Největší nevěrníci? Francouzi a Italové!

Největší nevěrníci? Francouzi a Italové!

27. 2. 2014

Francouzi a Italové jsou pravděpodobně evropskými mistry v podvádění svých partnerek. K nevěře se jich v průzkumu v těchto zemích ochotně přiznalo 55 procent. Ženy jsou v těchto zemích opatrnější, k nevěře se jich hlásí zhruba třetina (32 procent ve Francii a 34 procent v Itálii). Němky jsou v tomto ohledu emancipovanější - nevěru přiznalo 43 procent dotázaných a přiblížilo se tak k 46 procentům mezi německými muži.

Ze šesti sledovaných zemí (kromě Francie, Itálie a Německa ještě Španělsko, Belgie a Británie) patří k největším "domácím puťkám" právě Britky, z nichž se k nevěře přihlásilo 29 procent. I Britové patří z daných zemí k nejmenším záletníkům, podvádělo jich jen 42 procent.

Vyplývá to z lednového průzkumu agentury Ifop u 4800 osob starších 18 let pro francouzský internetový portál Gleeden, který se vyloženě specializuje na mimomanželskou seznamku.

Z ankety také vyplynulo, že nízká v daných zemích není ani ochota k nevěře do budoucna, pokud by bylo zaručeno, že se na to nepřijde. Největší náchylnost projevili opět Francouzi (35 procent), Němci a Španělé (po 31 procentech), Belgičané (30 procent), Italové (28 procent) a Britové (25 procent).

Agentura AFP v tomto ohledu připomíná, že nejvíce záletnickým národům dělají poslední dobou "čest" i jejich nejvyšší představitelé. Nedávno se provalila aféra francouzského prezidenta Françoise Hollandea s herečkou a všeobecně jsou známé eskapády italského expremiéra Silvia Berlusconiho, s nímž se nakonec rozvedla jeho manželka.

manželství nevěra vztahy a sex
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.