Největší nevěrníci? Francouzi a Italové!

Největší nevěrníci? Francouzi a Italové!

27. 2. 2014

Francouzi a Italové jsou pravděpodobně evropskými mistry v podvádění svých partnerek. K nevěře se jich v průzkumu v těchto zemích ochotně přiznalo 55 procent. Ženy jsou v těchto zemích opatrnější, k nevěře se jich hlásí zhruba třetina (32 procent ve Francii a 34 procent v Itálii). Němky jsou v tomto ohledu emancipovanější - nevěru přiznalo 43 procent dotázaných a přiblížilo se tak k 46 procentům mezi německými muži.

Ze šesti sledovaných zemí (kromě Francie, Itálie a Německa ještě Španělsko, Belgie a Británie) patří k největším "domácím puťkám" právě Britky, z nichž se k nevěře přihlásilo 29 procent. I Britové patří z daných zemí k nejmenším záletníkům, podvádělo jich jen 42 procent.

Vyplývá to z lednového průzkumu agentury Ifop u 4800 osob starších 18 let pro francouzský internetový portál Gleeden, který se vyloženě specializuje na mimomanželskou seznamku.

Z ankety také vyplynulo, že nízká v daných zemích není ani ochota k nevěře do budoucna, pokud by bylo zaručeno, že se na to nepřijde. Největší náchylnost projevili opět Francouzi (35 procent), Němci a Španělé (po 31 procentech), Belgičané (30 procent), Italové (28 procent) a Britové (25 procent).

Agentura AFP v tomto ohledu připomíná, že nejvíce záletnickým národům dělají poslední dobou "čest" i jejich nejvyšší představitelé. Nedávno se provalila aféra francouzského prezidenta Françoise Hollandea s herečkou a všeobecně jsou známé eskapády italského expremiéra Silvia Berlusconiho, s nímž se nakonec rozvedla jeho manželka.

manželství nevěra vztahy a sex
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Libánský
Když už se zde probírá nevěra, a statistiky, chtěl bych napsat, že jsem nikde nenašel nějakou přesnější definici nevěry. Že se někdo s někým vyspí, to neobstojí. Spánek nevěra není. Ani když jsou oba bez oděvu, nemusí dojít k žádné aktivitě a tedy jako nevěru to nelze do statistiky zahrnout. Když budeme hodnotit aktivitu, budeme muset brát zřetel pouze na aktivity erotické. Erotické aktivity ale začínají vzetím za ruku, položením dlaně na koleno a nebo polibek a obejmutí. A to přece není nevěra, ač i to může někdo odsuzovat. Když pokračujeme dále, dostáváme se k položení dlaně na místa intimnější a skončíme u divokých kopulačních pohybů zakončených oboustranným vyvrcholením. A jsme u toho. Je nevěrný muž, který jiné ženě pohladí šíji? Nebo až když kolegyni pohladí ta intimnější místa? Ani prožití orgasmu nemůžeme stanovit měřítkem. Jedna moje přítelkyně kdysi několikrát prožila orgasmus, když jsem ji objal v čajovně a u jiné jsem ho nedocílil ani déletrvající maximální sexuální snahou. Tak se ptám: Kam až se musí muž ve svých erotických snahách dostat, aby se dopustil nevěry? Jaká je tato hranice u ženy? Umí mi někdo odpovědět?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...