ČT točí pokračování
příběhů Nevinné lži

ČT točí pokračování
příběhů Nevinné lži

11. 3. 2014

Česká televize natáčí pokračování série Nevinné lži. Pět nových samostatných snímků se má držet stejného principu jako první řada, tedy intimních příběhů věnujících se tentokrát obecným tématům jako práce, zdraví, alkohol či stáří.

"Druhá série Nevinných lží opět staví na silných scenáristech a zkušených režisérech. První film, režírovaný Terezou Vrabelovou, napsal Petr Kolečko, ve druhém se pak například scénáře Jana Prušinovského chopí Bohdan Sláma," uvedl kreativní producent České televize Michal Reitler.

První z filmů nynějšího pokračování má pracovní název Zrádce. Natáčení odstartovalo pohřbem sparťanského jezevčíka Karla za účasti herců Kryštofa Hádka a Marka Taclíka. "Jde nám opět o vyprávění příběhů, do kterých se dostáváme vlastním přičiněním, zamlčením či překroucením pravdy. Tentokrát chceme mapovat pět velkých obecných témat, jako jsou práce, zdraví, alkohol, internet a stáří. V prvním filmu, který právě točíme, řešíme s komediální nadsázkou, co můžeme obětovat pro úspěch v práci i v životě," uvedla producentka a režisérka Tereza Vrabelová.

V dalších rolích diváci uvidí například Janu Pidermanovou, Hynka Čermáka, Stanislava Majera, Pavla Lišku, Leoše Nohu, Báru Kodetovou či Táňu Vilhelmovou.

Česká televize připomněla, že prvních osm dílů v loňském roce sledovalo na programu ČT1 v průměru 1,251 milionu dospělých diváků při podílu na publiku přes 28 procent.

Česká televize
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...