Náš divadelní zážitek

Náš divadelní zážitek

17. 3. 2014

Je pravda, že mé aktivity a ani mé manželky nevedou zrovna k prknům co znamenají svět. Dcera však má kamarádku již z dětských let. Také ji známe, víme co dělá, jak žije a když se potkáme, tak se spolu vždy zastavíme, jak se říká na kus řeči.

Je to zcela nedávno, kdy nám dcera vyprávěla o svém nevšedním zážitku, kdy se byla s přátely podívat na práci své kamarádky. Bydlíme v Havířově a její kamarádka také, ale pracuje v Českém Těšíně, v malém, ale velmi hezkém divadle. Kamarádka a určitě se na mne nebude zlobit, když napíši její jméno Lucie Bergerová, je totiž členkou české scény tohoto Těšínského divadla.Členové tohoto divadla nastudovali muzikál Báthoryčka, kde hlavní roli hraje a zpívá právě kamarádka naší dcery Lucka. Od dcery jsme dostali dárkem vstupenky na toto představení. Chytrá holka, protože jinak bychom se do tohoto divadla asi nepodívali.

Nelitujeme a navíc jsme museli dceři poděkovat, za něco, co jsme nečekali. Celé představení v nás zanechalo dlouhodobý zážitek nejen z výkonu představitelů rolí, ale i z vizuálních efektů probíhajících na scéně. I když nejsme muzikálovými nadšenci, tak toto představení na dlouhou dobu v nás zanechalo pocit nevšedního zážitku. Můžeme jen děkovat dcerce, za to, že nás takovýmto dárkem donutila jít se podívat do divadla. Můžeme jen děkovat představitelce hlavní role Lucii Bergerové za opravdu nevšední zážitek z představení Bátoričky.Nekonečný potlesk zaznívající z hlediště, všech návštěvníků ve stoje, byl završením opravdu neskutečného zážitku z tohoto představení.

A co z toho všeho plyne? Člověče, udělej si čas, a běž se znovu podívat, nech si pohladit duši, prožij krásné chvíle. Život není jen o starostech, ale i o šťastných chvilkách našich uspěchaných dní. A tak se dnes díváme do kalendáře, kterýpak to den se znovu podíváme do divadla.

divadlo
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.