Nové téma týdne: Moře!

Nové téma týdne: Moře!

19. 5. 2014

Milé, optimistické, mladistvé. Takové byly vaše příspěvky na téma týdne: „Jako zamlada“. Je vidět, že to číslo, označující rok narození, vůbec nic neznamená. Že je to především o tom, jak se kdo cítí, na co si člověk troufne, co sám chce. A to je dobře.

Jezdit na koloběžce po šedesátce? A proč ne? Víte, kolik legrace si můžete ještě užít, třeba při závodění s vnoučaty? Nevěříte? Tak si přečtěte vtipné vyprávění paní Lidmily Nejedlé Já, Lamborghini a Fittipaldi, stojí to za to. Právě tento čtenářský příspěvek oceňujeme a paní Lidmile posíláme malý dárek - zvonek na koloběžku!

Téma týdne: Moře

Všimli jste si na našich stránkách banneru Reality Turecko? Dovedete si představit, že byste si koupili dům či byt na tureckém pobřeží? Divili byste se, ale zájem o tuto investici stoupá a dokonce právě mezi seniory, kterým se podařilo v průběhu života našetřit. Nemovitosti v Turecku patří k zajímavým investicím. Chtěli byste bydlet u moře? Mohli byste se tam odstěhovat, anebo tam žít třeba půl roku? Milujete moře? Chystáte se letos k moři? Pošlete nám příspěvek na téma „Moře“, ten nejzajímavější opět odměníme.

Témata dalších týdnů

Někteří čtenáři často nestačí zpracovat příspěvek během několika dnů, a tak se vracíme k nabídce několika témat dopředu. Stále platí, že téma týdne můžete navrhnout i sami. Vaše tipy na týdenní témata pište na chat, kde je sekce Moje téma týdne. A zde jsou tedy témata příštích týdnů:

Poprvé - člověk zažil za dlouhá léta řadu premiér, první lásku, první manželku, poprvé ve školní lavici, poprvé za volantem, poprvé v letadle, poprvé v cizině. Jaké bylo vaše poprvé?

Omyly - prožili jste nějaký „životní omyl“? Co se vám v životě nepovedlo, případně, na jaký omyl či trapas nikdy nezapomenete?

Technika - počítače, internet, mobilní telefony… Dovedete si představit dnešní život bez těchto technických vymožeností? Jaká technika vás nejvíce oslovila či ovlivnila váš život?

Levné volání

Mobilní telefon je jedním z těch přístrojů, bez kterého si snad už nedovedeme představit běžný den. Nosíme jej neustále u sebe, voláme rodinným příslušníkům či známým, posíláme sms.

Také patříte k těm, kteří utratí za mobilní telefonování víc, než by chtěli, nebo naopak voláte málo a nevyplatí se Vám měsíční paušál s volnými minutami, které stejně neprovoláte?

Dobrým řešením jsou mobilní služby od mobilního operátora CENTROPOL. V první řadě nabízí tarify bez závazku, měsíční paušál stojí pouhou 1 Kč měsíčně a 1 provolaná minuta u tohoto tarifu stojí pouze 1,50 Kč po celé České republice. Výhodou těchto tarifů také je, že se nemusíte starat, kde dobít svůj kredit, jako je tomu u předplacených karet.

Volné minuty jsou pak bonusem za odběr energií, 30 volných minut měsíčně za odběr plynu, 20 volných minut za odběr elektřiny. Zákazníci, kteří odebírají od Centropol Energy plyn i elektřinu, získávají tedy 50 volných minut na volání, a tím úspory zdaleka nekončí. Další úspory můžete získat v e-shopu CENTROPOL ODMĚŇUJE a ve věrnostním programu RODINA CENTROPOL. V jeho rámci mohou klienti získat výrazné slevy na celou řadu služeb a zboží, mezi něž patří například asistenční služba nebo výhodné nákupy ve vybraných lékárnách. Neváhejte, být s CENTROPOLEM se vyplatí.

Další šťastní výherci

A jak sami víte, vyplatí se i být aktivním čtenářem magazínu i60. Kromě dárků za příspěvky na týdenní témata můžete soutěžit o produkty a služby našich partnerů. A jedním z nich je také cestovní kancelář ATIS, která věnovala našemu magazínu víkendový pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Liberci. A kdo je tím šťastným výhercem? Losovací program „vytáhl z osudí“ jméno Kateřina Sýkorová.

Ve vědomostním kvízu měli tento týden štěstí tito úspěšní soutěžící: Karla Kozelková a Pavel Los. Výhercům gratulujeme!

Soutěžení na i60 stále nekončí. Do konce měsíce můžete posílat své jarní snímky do naší fotosoutěže o zahradní sekačku a další ceny, v produktových soutěžích můžete hrát o vouchery na nákup potravin od e-shopu www.potravinydomu.cz či péřovou přikrývku a polštář od firmy Peří Mareš. Další produkty připravujeme.

Módní přehlídka

A na závěr zveme všechny čtenářky i čtenáře na módní přehlídku, kde vám svou zralou krásu a zajímavé modely předvedou dámy, které se přihlásily do našeho projektu i60 Senior Fashion aneb „Hledáme zralé modelky!“ Módní přehlídka se koná v úterý 27. května 2014 od 17.30 hod. v Centru Černý Most na Praze 9 (cca 200m od konečné stanice metra B Černý Most). Přijeďte podpořit naše skvělé modelky!

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%