Nové téma týdne: Moře!

Nové téma týdne: Moře!

19. 5. 2014

Milé, optimistické, mladistvé. Takové byly vaše příspěvky na téma týdne: „Jako zamlada“. Je vidět, že to číslo, označující rok narození, vůbec nic neznamená. Že je to především o tom, jak se kdo cítí, na co si člověk troufne, co sám chce. A to je dobře.

Jezdit na koloběžce po šedesátce? A proč ne? Víte, kolik legrace si můžete ještě užít, třeba při závodění s vnoučaty? Nevěříte? Tak si přečtěte vtipné vyprávění paní Lidmily Nejedlé Já, Lamborghini a Fittipaldi, stojí to za to. Právě tento čtenářský příspěvek oceňujeme a paní Lidmile posíláme malý dárek - zvonek na koloběžku!

Téma týdne: Moře

Všimli jste si na našich stránkách banneru Reality Turecko? Dovedete si představit, že byste si koupili dům či byt na tureckém pobřeží? Divili byste se, ale zájem o tuto investici stoupá a dokonce právě mezi seniory, kterým se podařilo v průběhu života našetřit. Nemovitosti v Turecku patří k zajímavým investicím. Chtěli byste bydlet u moře? Mohli byste se tam odstěhovat, anebo tam žít třeba půl roku? Milujete moře? Chystáte se letos k moři? Pošlete nám příspěvek na téma „Moře“, ten nejzajímavější opět odměníme.

Témata dalších týdnů

Někteří čtenáři často nestačí zpracovat příspěvek během několika dnů, a tak se vracíme k nabídce několika témat dopředu. Stále platí, že téma týdne můžete navrhnout i sami. Vaše tipy na týdenní témata pište na chat, kde je sekce Moje téma týdne. A zde jsou tedy témata příštích týdnů:

Poprvé - člověk zažil za dlouhá léta řadu premiér, první lásku, první manželku, poprvé ve školní lavici, poprvé za volantem, poprvé v letadle, poprvé v cizině. Jaké bylo vaše poprvé?

Omyly - prožili jste nějaký „životní omyl“? Co se vám v životě nepovedlo, případně, na jaký omyl či trapas nikdy nezapomenete?

Technika - počítače, internet, mobilní telefony… Dovedete si představit dnešní život bez těchto technických vymožeností? Jaká technika vás nejvíce oslovila či ovlivnila váš život?

Levné volání

Mobilní telefon je jedním z těch přístrojů, bez kterého si snad už nedovedeme představit běžný den. Nosíme jej neustále u sebe, voláme rodinným příslušníkům či známým, posíláme sms.

Také patříte k těm, kteří utratí za mobilní telefonování víc, než by chtěli, nebo naopak voláte málo a nevyplatí se Vám měsíční paušál s volnými minutami, které stejně neprovoláte?

Dobrým řešením jsou mobilní služby od mobilního operátora CENTROPOL. V první řadě nabízí tarify bez závazku, měsíční paušál stojí pouhou 1 Kč měsíčně a 1 provolaná minuta u tohoto tarifu stojí pouze 1,50 Kč po celé České republice. Výhodou těchto tarifů také je, že se nemusíte starat, kde dobít svůj kredit, jako je tomu u předplacených karet.

Volné minuty jsou pak bonusem za odběr energií, 30 volných minut měsíčně za odběr plynu, 20 volných minut za odběr elektřiny. Zákazníci, kteří odebírají od Centropol Energy plyn i elektřinu, získávají tedy 50 volných minut na volání, a tím úspory zdaleka nekončí. Další úspory můžete získat v e-shopu CENTROPOL ODMĚŇUJE a ve věrnostním programu RODINA CENTROPOL. V jeho rámci mohou klienti získat výrazné slevy na celou řadu služeb a zboží, mezi něž patří například asistenční služba nebo výhodné nákupy ve vybraných lékárnách. Neváhejte, být s CENTROPOLEM se vyplatí.

Další šťastní výherci

A jak sami víte, vyplatí se i být aktivním čtenářem magazínu i60. Kromě dárků za příspěvky na týdenní témata můžete soutěžit o produkty a služby našich partnerů. A jedním z nich je také cestovní kancelář ATIS, která věnovala našemu magazínu víkendový pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Liberci. A kdo je tím šťastným výhercem? Losovací program „vytáhl z osudí“ jméno Kateřina Sýkorová.

Ve vědomostním kvízu měli tento týden štěstí tito úspěšní soutěžící: Karla Kozelková a Pavel Los. Výhercům gratulujeme!

Soutěžení na i60 stále nekončí. Do konce měsíce můžete posílat své jarní snímky do naší fotosoutěže o zahradní sekačku a další ceny, v produktových soutěžích můžete hrát o vouchery na nákup potravin od e-shopu www.potravinydomu.cz či péřovou přikrývku a polštář od firmy Peří Mareš. Další produkty připravujeme.

Módní přehlídka

A na závěr zveme všechny čtenářky i čtenáře na módní přehlídku, kde vám svou zralou krásu a zajímavé modely předvedou dámy, které se přihlásily do našeho projektu i60 Senior Fashion aneb „Hledáme zralé modelky!“ Módní přehlídka se koná v úterý 27. května 2014 od 17.30 hod. v Centru Černý Most na Praze 9 (cca 200m od konečné stanice metra B Černý Most). Přijeďte podpořit naše skvělé modelky!

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Jéééé děkuji. Zvonek nemám. Dám si na něj vyrýt i60! Děkuji moc.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.