Pozor na nekalé obchodní
praktiky mobilních operátorů

Pozor na nekalé obchodní
praktiky mobilních operátorů

4. 6. 2014

Zazvonil mi telefon. Ozvala se operátorka, která mne oslovila jménem (kde jej vzala, je mi záhadou) a sdělila mi, že mám štěstí a že jsem byl vybrán (nevím odkud) a získávám tablet za 540 korun. Poté následovala tiráda a výčet všech funkcí a výhod onoho úžasného tabletu. Na závěr zaznělo: "Tak kdy vám může kurýr tablet doručit?"

Jelikož nejsem jelimánek, tak jsem se dovolil zeptat co bude dál? Dosti načepýřeně oznámila "Co by bylo? Dostanete tablet!" Tak jsem se nedal a začal se vyptávat, zda-li budu ještě dále něco platit. Po různých vytáčkách pravila:"tak jak jste slyšel 540 korun. A nakonec téměř neslyšně špitla: "měsíčně".

Tak jsem se do ní trochu pustil, že to měla říci výrazně a na začátku a jak to tedy je? Ozvalo se: 540 korun měsíčně se závazkem na dva roky. A to již ve mně bouchly saze. Povídám: "nepřipadá v úvahu, nic nechci". Na druhém konci zavěsili.

Jak již bylo několikrát publikováno, i souhlas po telefonu stačí k uzavření smlouvy, takže někdo méně obezřetný, by na tuto nabídku mohl "skočit. Upozorněte na toto své přátele a známé.

PS. Po vygoglování jsem zjistil,že to tel.číslo patří T-Mobile a je tam několik stížností. 

 

Toto je čtenářský příspěvek. Redakce neodpovídá za správnost údajů uvedených autorem v tomto příspěvku. Setkali jste se i vy s nekalými obchodními praktikami č nešvary nejrůznějších úředníků? Napište nám své zkušenosti do rubriky Senior policie.
senior policie
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.