Fotbalová tipovačka pokračuje:
dnes můžete získat až 7 bodů!

Fotbalová tipovačka pokračuje:
dnes můžete získat až 7 bodů!

18. 6. 2014

Velká fotbalová tipovací soutěž Brazílie 2014 v magazínu i60 pokračuje. A pozor, dnes nabízíme hned pětibodovou tipovací příležitost! Tedy příležitost pro ty, kdo ještě tipovat nezačali, anebo pro ty, kdo jsou zatím na chvostu tabulky a mohou se tak díky zisku pěti bodů posunout na přední místa celkového pořadí.

Pět bodů získá ten, kdo si správně tipne, v jaké minutě padne první gól zápasu Kamerun-Chorvatsko. A další dva body lze tradičně získat za uhodnutí přesného výsledku dalších dvou dnešních utkání, a to Austrálie-Nizozemsko a Španělsko-Chile.

Španělé potřebují po debaklu s Nizozemskem pořádně zabrat, trenér již avizoval, že pořádně zamíchá se sestavou. Odnesou změny v sestavě reprezentanti Chile? A co Austrálie, čeká ji s Nizozemci podobný nářez jako Španěly, kteří od Holanďanů dostali pět kousků? Tipovat můžete zde.

Těm, kteří s námi hrají od začátku, se omlouváme, že pro nové tipující musíme vždy zopakovat pravidla. Připomínáme tedy, že každý den v průběhu celého mistrovství světa ve fotbale najdete na naší úvodní stránce článek a v něm vždy tři příležitosti k tipovaní - výsledků zápasů, jednotlivých poločasů či počtu gólů. Za každý správný tip získá tipující čtenář předem avizované body, které budeme zapisovat do přehledné tabulky. Denně tak budou moci čtenáři vidět, jak si kdo v soutěži stojí, tedy průběžné pořadí soutěžících.

Pravidla soutěže a ceny

Soutěžit mohou jen registrovaní (přihlášení) čtenáři magazínu i60. Každý čtenář může soutěžit jen za sebe, tedy na jedno přihlášené jméno, na konci soutěže budou kontrolovány I.P. adresy soutěžících. V tabulce s průběžným pořadím se proto budou objevovat přihlašovací jména podle registrací (tedy ne jména a příjmení soutěžících).

Systém hlídá začátky utkání jednotlivých zápasů, nebude možné tipovat po zahájení příslušného utkání. U případné otázky na celkový počet gólů v několika zápasech je třeba tipovat před začátkem toho prvního.

Vítěz tipovací soutěže získá digitální fotoaparát Fujifilm, druhý a třetí v pořadí získají pěkné knižní ceny. V případě rovnosti bodů rozhodnou o vítězi speciální rozřazovací otázky.

Jak tipovat?

V sekci Zábava si klikněte na rubriku Tipovačka, kde je naprogramován on-line tipovací formulář. Každý den zde najdete tři tipovací příležitosti. Formulář vyplňte a zmáčkněte tlačítko Tipuj. Pokud se v tabulce neobjevíte okamžitě, obnovte si ji tlačítkem F5. Systém bude zapisovat vaše tipy a po ukončení všech zápasů (tipovacích příležitostí) příslušného dne přičte body a zapíše je do tabulky. Tu najdete vždy pod tipovacím formulářem.

Pokud si budete chtít porovnat své tipy s ostatními čtenáři, můžete svůj tip vepsat také do Diskuze u aktuálního článku s vypsanými tipy. Čas vložení komentáře do diskuze je zaznamenáván, ani tento čas nesmí překročit čas startu zápasu.

Pro dnešní den jsme vybrali tyto příležitosti k tipovaní (v závorce počet bodů za správný tip):

A) Jak skončí utkání Austrálie-Nizozemsko? (1)
B) Jak skončí utkání Španělsko-Chile? (1)
C) Ve které minutě padne první gól zápasu Kamerun-Chorvatsko? (5)

Tipovat můžete začít hned, a to ZDE.

Nepovinné kontrolní tipy do Diskuze u článku vkládejte podle tohoto vzoru: (uvedené výsledky berte jen jako příklad)

A) 2:2
B) 2:3
C)24

Sportu zdar a fotbalu zvlášť!

Brazílie 2014 fotbal
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.