Představte nám, co máte rády,
a získejte titul Lady Sympatie!

Představte nám, co máte rády,
a získejte titul Lady Sympatie!

30. 6. 2014

Módní přehlídky, proměny či prezentace v nejrůznějších médiích mají za sebou vybrané zralé modelky, které se přihlásily do našeho projektu i60 Senior Fashion. Na poprázdninové měsíce chystáme s partnery další akce, a to nejen módní přehlídky, ale například také spolupráci se Střední průmyslovou školou oděvní a služeb Vizovice, s níž jednáme o možnostech výroby modelů na míru či s castingovými agenturami.

Do našeho projektu se během tří měsíců přihlásilo okolo 500 žen ve věku nad padesát let, které vložily na portál i60.cz nejméně jednu svou fotografii. Nejen naši partneři, ale především čtenáři magazínu i60 se však chtějí dozvědět o modelkách mnohem více. Jaké jsou, co umí, co je na nich zajímavého, sympatického? Proto jsme se rozhodli uspořádat prázdninovou hru o titul Lady Sympatie! 

Jak se zúčastnit Lady Sympatie?

Soutěže o titul Lady Sympatie se mohou zúčastnit všechny ženy, které se přihlásily jako modelky projektu i60 Senior Fashion, tedy všechny, jež vložily na náš portál minimálně jednu svou fotografii. Hra spočívá v prezentaci jakékoliv dovednosti přihlášené ženy, kterou každá soutěžící představí v magazínu i60. Malujete obrazy, fotíte? Vyšíváte či pletete? Vaříte? Vyfoťte vaše vybraná díla a krátce je popište. Tančíte, hrajete divadlo nebo se potápíte? Napište o vašem koníčku příběh. Zpíváte, hrajete na klavír či housle? Nahrajte se, nebo natočte na video a pošlete nám ukázku. Stala se smyslem vašeho života vnoučata? Sem s nimi! Prezentujte jakoukoli svou dovednost, zručnost nebo zálibu. Popište nám je ve svém příspěvku a vložte přes svůj profil na stránky magazínu i60 do rubriky Modelky (s nadpisem "Lady sympatie" plus krátký titulek). K textu přidejte fotografie, odkazy na videa či hudbu (předem nahrané například na youtube).

Vkládejte své prezentace v průběhu prázdnin, tedy od 1.7. do 31.8. 2014, redakce bude vaše příspěvky postupně vydávat. Podle reakcí a ohlasů čtenářů v diskuzi u článku pak naše porota v prvním zářiovém týdnu vybere deset žen, které se ve finále "utkají" o titul Lady Sympatie hlasováním čtenářů. Vítězka získá od redakce třídenní pobyt ve vybraném wellness hotelu.

Připomínáme, že projekt i60 Senior Fashion je stále otevřený. Dámy, které by se do něho chtěly přihlásit, mohou tak učinit zde. A vězte, že zvažujeme otevřít tento projekt i pro muže. Dostali jsme už řadu dotazů, proč nemohou dělat modely i pánové v letech. Napište nám, co si o tom myslíte.

Získání titulu je jen motivačním prvkem celého projektu. Cílem je objevit zajímavé ženy, které budou moci reprezentovat na dalších akcích i60 Senior Fashion. Neváhejte a dokažte, že věk je pouze číslo, které nic neznamená. Prezentujte své schopnosti, dokažte, že jste sympatické nejen svému okolí. Lady Sympatie jste možná právě vy!

Další soutěže i60 pokračují

Samozřejmě nejen pro modelky máme připravenu řadu zábavných klání. Soutěžit můžete nejen v našem tradičním vědomostním kvízu, ale i v nové soutěži Moje léto 2014. Trávíte léto na své chatě či chalupě? Pojedete k moři nebo někam na túru do hor? Anebo raději podnikáte jen krátké jednodenní výlety? Sepište a pošlete nám tip na vaše oblíbené dovolenkové místo, pobyt, výlet v Česku i v zahraničí a získejte luxusní zahradní gril. Více informací o této nové soutěži najdete zde.

Příznivci fotbalového šampionátu v Brazílii již druhý týden tipují výsledky v naší Velké fotbalové soutěži. Díky prémiovým bodům se do ní vyplatí naskočit i dodatečně, a přesto je možné zvítězit a získat digitální fotoaparát Fujifilm. Tipovat můžete ihned, a to zde. Pokračují i naše dvě produktové soutěže, a to o unikátní švýcarský prostředek na aktivaci pleti Fytofontana a také o poukázku na nákup dámských plavek Triola. Soutěžit o tyto ceny můžete zde.

Zpravodajem i60! Co se u vás děje?

Chcete se stát zpravodajem magazínu i60? Žádný problém! Stačí, když nám pošlete nějakou zajímavou událost z vašeho regionu a my ji po vyhodnocení zařadíme do našeho zpravodajského přehledu nebo do turistických či kulturních tipů. Blíží se nějaká zajímavá akce jako například výstava, koncert či sportovní hry? Stali jste se svědky nějaké mimořádné události ve vašem okolí? Potom neváhejte, sepište a svěřte nám svůj postřeh. Více informací najdete zde.

A nakonec: dnes vyhrávají...

A jako každou neděli i dnes rozdáme několik cen. Fillmová DVD od společnosti Filmexport za 5 umístěných fotografií v sekci FOTO Dne pošleme paní Aleně Vávrové. Knižní ceny za úspěšné vyluštění kvízu získávají Miroslava Jachimová a Luboš Edl. Výhercům gratulujeme!

Žijte magazínem i60. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%