Brazilci bez medaile! Bronz
mají houževnatí Nizozemci

Brazilci bez medaile! Bronz
mají houževnatí Nizozemci

13. 7. 2014

Dalo se to možná trochu čekat. Brazilci se nevzpamatovali z ponížení, které utrpěli v semifinále a psychicky podlomení podlehli i v souboji o bronz. Nizozemci jim dali lekci z efektivity, přímočaře se pohybovali i kombinovali. Nakonec soupeře přehráli 3:0.

Začátek zápasu byl pro Brazilce opět šokující – již ve třetí minutě inkasovali z penalty a po dalších čtrnácti minutách znovu po zmatcích v pokutovém území. Ačkoli druhý gól padl po centimetrovém ofsajdu, předcházela jej (podobně jako v prvním případě) série nepochopitelných chyb.

Poté Brazilci soupeře přetlačili, měli častěji míč na kopačkách, ale jejich útoky byly bezzubé a končily na dobře organizované obraně Holanďanů. V těsném závěru si kanárci vypili kalich hořkosti do dna, když dostali třetí branku. Brazilský zmar byl dokonán.

Zbývá tedy poslední místo brazilské tajenky: kdo si odveze titul mistra světa. Zápas Německo – Argentina sledujte dnes od 21 hodin. Redakce magazínu i60 bude opět s vámi!

Brazílie 2014 fotbal
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.