Brazilci bez medaile! Bronz
mají houževnatí Nizozemci

Brazilci bez medaile! Bronz
mají houževnatí Nizozemci

13. 7. 2014

Dalo se to možná trochu čekat. Brazilci se nevzpamatovali z ponížení, které utrpěli v semifinále a psychicky podlomení podlehli i v souboji o bronz. Nizozemci jim dali lekci z efektivity, přímočaře se pohybovali i kombinovali. Nakonec soupeře přehráli 3:0.

Začátek zápasu byl pro Brazilce opět šokující – již ve třetí minutě inkasovali z penalty a po dalších čtrnácti minutách znovu po zmatcích v pokutovém území. Ačkoli druhý gól padl po centimetrovém ofsajdu, předcházela jej (podobně jako v prvním případě) série nepochopitelných chyb.

Poté Brazilci soupeře přetlačili, měli častěji míč na kopačkách, ale jejich útoky byly bezzubé a končily na dobře organizované obraně Holanďanů. V těsném závěru si kanárci vypili kalich hořkosti do dna, když dostali třetí branku. Brazilský zmar byl dokonán.

Zbývá tedy poslední místo brazilské tajenky: kdo si odveze titul mistra světa. Zápas Německo – Argentina sledujte dnes od 21 hodin. Redakce magazínu i60 bude opět s vámi!

Brazílie 2014 fotbal
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Máte pravdu, pane Horáčku, ale neméně tristní mi připadá, jak dalece mohou rozhodčí ovlivnit svým "nezaujatým" rozhodováním podlomit morálku mužstva. Při tipování jsem vycházela spíše z psychologie než ze znalosti fotbalu. Přesto jsem obojí podcenila. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.