Houbové rizoto

Houbové rizoto

18. 8. 2014

Z hub jde samozřejmě vymyslet spoustu kombinací, ovšem dnes nabízím houbové rizoto s houbovou směsí. Tak pojďme na to.

Postup: Dám dusit na olej nakrájené hřiby, pak přidám předvařenou rýži a dochutím. Na pánev dám osmahnout cibulku, hřiby, dvě papriky a kousek uzeniny. Mirně podleju a dusím.

Rychlé, levné a dobré!

 

Také máte rádi houby? Prozraďte nám, jak je zpracováváte a jaké pochoutky z hub připravujete. Pošlete nám svůj recept na jakýkoli pokrm či přílohu z hub. Nejzajímavější recept oceníme "nejlepší českou kuchařkou všech dob" od Marie Janků-Sandtnerové.
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie
TÉMATA
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Kdeže letos houby jsou, že stále u nás nerostou nejspíš ještě na „houbách“ toulají se na cestách. Ach jo! Rizoto je dobré.
Jana Šenbergerová
My dnes měli k večeři houby s vejci. Donesla je vnoučata. Moc jsme si pochutnali. Houby máme rádi na všechny způsoby, takže i na rizoto občas dojde. :-)
Alena Vávrová
No jo, Růženko, hřiby a zase HŘIBY, kde vzít a nekrást? Ale vypadá to skutečně mňamózně!