Barbora Špotáková ovládla oštěp,
Dagmar Králová tipovačku na i60

Barbora Špotáková ovládla oštěp,
Dagmar Králová tipovačku na i60

18. 8. 2014

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, právě skončilo Mistrovství Evropy v atletice, na němž čeští sportovci získali celkem čtyři medaile. Máme jednu zlatou zásluhou výtečné oštěpařky Barbory Špotákové, jednu stříbrnou, kterou po velkém boji s finskými závodníky vybojoval oštěpař Vítězslav Veselý, a dvě bronzové, jež získali skokan o tyči Jan Kudlička a chodkyně Anežka Drahošová.

Solidní výsledek pro Českou republiku. Díky našim sportovcům za to!

Do poslední chvíle byla napínavá i naše atletická tipovačka. Po zápisu jednotlivých medailí se na prvních místech střídalo hned několik soutěžících, ještě dopoledne dlouho vedly dvě ženy, Lenka Vorářová a Hana Šorejsová. Nakonec se ziskem 16 bodů vyhrála tipovačku těsně paní Dagmar Králová. Blahopřejeme!

A protože úspěšný tipovatel Jan Raška je členem naší redakce (nedostane nic), získávají ceny (knihy a DVD) tito tipující čtenáři: Dagmar Králová, Lenka Vorářová, Libuše Novotná, Irena Drobilíková, Ladislav Svoboda a Miroslav Štorch s Bohumilem Jarošem, kteří měli shodný počet bodů. Všem těmto soutěžícím gratulujeme a zároveň je prosíme, aby na mail i60@i60.cz nám napsali svou adresu, na niž pošleme ceny.

Sportovní fanoušky, kteří si rádi vsadí, brzy potěšíme znovu, další tipovačka bude tenisová, budeme odhadovat výsledky US Open 2014!

Vědomostní kvíz

A jedeme dál. Soutěžíte rádi ve vědomostních soutěžích? Zkuste tu naši. Každý den můžete odpovědět na dvě otázky, které se týkají aktualit na našem portále. Na konci týdne pak ze soutěžících s největším počtem bodů vylosujeme jednoho, který získá pěknou knižní cenu. Soutěžit můžete ještě dnes zde.

V právě uplynulém osmašedesátém týdnu náš program vylosoval paní Jaromíru Svatákovou. Gratulujeme, paní Svatáková!

A nyní nezbývá, než zopakovat naše stále probíhající prázdninové soutěže. Pozor, ve hře jsou stále ceny v hodnotě zhruba 15 000 korun! A zde je jejich přehled:

Moje léto 2014

Zapojte se do soutěže Moje léto 2014, pošlete příspěvek – příběh, cestopis, tip na pěknou dovolenou, pobyt, výlet v Česku či v zahraničí. Popište, kde jste strávili léto, anebo jaké místo byste doporučili našim čtenářům. Přidejte k textu také fotografie místa, které budete popisovat. Nejlepší příspěvek oceníme, a to luxusním zahradním grilem od společnosti Mountfield. Více informací najdete zde.

Videosoutěž o tablet

Provozujete nějaký koníček, který by vám mohli závidět i lidé o generaci mladší? Děláte něco, co je ve vašem věku obdivuhodné? Případně, znáte někoho v seniorském věku, kdo může jít příkladem mlaďochům? Natočte to! Zúčastněte se videosoutěže na téma "Tahle země není jenom pro mladý" a vyhrajte pěkný tablet Lenovo! Zapojte do hry své děti nebo vnoučata, které vám případně s natáčením pomohou. Pravidla této soutěže najdete zde.

Lady Sympatie!

Na našem portále pokračuje projekt i60 Senior Fashion, aneb „Hledáme zralé modelky“. Chcete se stát modelkou a předvádět modely na vybrané módní přehlídce? Anebo se pokusit získat příležitost v castingové agentuře? Neváhejte a zapojte se do projektu. Přihlášené modelky se také mohou zúčastnit naší soutěže Lady Sympatie, jejíž vítězka získá víkendový wellness pobyt. V čem soutěž spočívá a jak se do ní přihlásit se dozvíte na tomto místě.

Nejlepší recept z hub

Minulý týden jsme přidali další soutěž, a to o nejlepší recept z hub. Pokud jste i vy vášnivými houbaři a stejně dobrými kuchaři, pošlete do soutěže na i60 svůj recept na jakýkoli pokrm z hub. Nejprve je ale nutné zajít na houby, protože podmínkou soutěže je poslat i fotografii. Více informací najdete zde.

Zpravodajem i60

Magazín i60 však zdaleka nejsou jen soutěže. Obsahem portálu jsou informace a tipy, které mohou zajímat čtenáře kolem šedesátky. Čtenáři se podílejí na obsahu magazínu, mohou psát povídky, příběhy či tipy na kulturní a společenské události z jejich regionu. I vy se můžete stát zpravodaji magazínu i60. Více informací najdete zde.

Foto dne

Mezi našimi čtenáři je plno skvělých fotografů. Patříte i vy k lovcům krásných fotografií přírody či reportážních snímků? Pošlete je do sekce FOTO dne. Za pět zveřejněných fotografií získávají čtenáři autoři fotografií různé ceny. Tentokrát pošleme DVD paní Soně Prachfeldové a panu Zdeňku Karlíkovi.

Vážení čtenáři, jsme rádi, že díky vám můžeme přinášet nové informace a zajímavosti také o prázdninách. Pište nám o sto šest, všechny vaše hodnotné příspěvky uvidíte na našem portále, který je v tomto ohledu zcela unikátní.

Magazín i60 je stále s vámi a samozřejmě pořád na vaší straně. Ukažme to mlaďochům!

Protože: Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...