Proč nemusím islám? Zvířata,
jež odřezávají hlavy civilistům

Proč nemusím islám? Zvířata,
jež odřezávají hlavy civilistům

10. 9. 2014

Málem se se mi udělalo nevolno, když jsem viděl část videa, na němž jakýsi zahalený islámský vrah ve jménu jakéhosi Boha oddělí hlavu od krku bezmocného spoutaného zajatce.

Oni to dělají. Jednou Angličan, podruhé Američan a potřetí to bude možná v řadě Francouz. Něco tak otřesného a surového jsem nikdy nespatřil a doufám, že už nikdy nespatřím.

Ve jménu jakého Boha to děláte? Alláh by vás měl plné zuby! Je mi špatně od žaludku, když vidím tyto zrůdnosti. Vážně jsem naštván a nakopal bych vás – radikální islamisté a celý váš islámský stát – do zadku.

Ti lidé, které takto zrůdně zabíjíte, jsou jenom novináři, jež pouze chtějí informovat svět, co se ve vašich končinách děje. Nic více, nic méně. Nechte je na pokoji!

Bibli mám přečtenou tak půlky, Korán zhruba také, ale ani v jedné knize se nepraví o nic násilí. Právě naopak. Slušní islamisté se musí za vás stydět.

Islám je regulérní víra. Zneužití třeba křesťanské víry se dopustili i křižáci v několika válkách. Jenže my žijeme v 21. století. Takto se chovat prostě nesmíte, arabští přátelé. Plně podporuji intervence spojenců.

Exekutor odřezávání hlav (mimochodem relativně vzdělaný absolvent britské vysoké školy) je už nyní odsouzen k trestu nejvyššímu. Bude stoprocentně dopaden, na tom si Britové dají záležet. Je to jen otázka času. A měl by se modlit ke svému Alláhovi, aby ho nezajali živého.

terorismus
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.