Proč nemusím islám? Zvířata,
jež odřezávají hlavy civilistům

Proč nemusím islám? Zvířata,
jež odřezávají hlavy civilistům

10. 9. 2014

Málem se se mi udělalo nevolno, když jsem viděl část videa, na němž jakýsi zahalený islámský vrah ve jménu jakéhosi Boha oddělí hlavu od krku bezmocného spoutaného zajatce.

Oni to dělají. Jednou Angličan, podruhé Američan a potřetí to bude možná v řadě Francouz. Něco tak otřesného a surového jsem nikdy nespatřil a doufám, že už nikdy nespatřím.

Ve jménu jakého Boha to děláte? Alláh by vás měl plné zuby! Je mi špatně od žaludku, když vidím tyto zrůdnosti. Vážně jsem naštván a nakopal bych vás – radikální islamisté a celý váš islámský stát – do zadku.

Ti lidé, které takto zrůdně zabíjíte, jsou jenom novináři, jež pouze chtějí informovat svět, co se ve vašich končinách děje. Nic více, nic méně. Nechte je na pokoji!

Bibli mám přečtenou tak půlky, Korán zhruba také, ale ani v jedné knize se nepraví o nic násilí. Právě naopak. Slušní islamisté se musí za vás stydět.

Islám je regulérní víra. Zneužití třeba křesťanské víry se dopustili i křižáci v několika válkách. Jenže my žijeme v 21. století. Takto se chovat prostě nesmíte, arabští přátelé. Plně podporuji intervence spojenců.

Exekutor odřezávání hlav (mimochodem relativně vzdělaný absolvent britské vysoké školy) je už nyní odsouzen k trestu nejvyššímu. Bude stoprocentně dopaden, na tom si Britové dají záležet. Je to jen otázka času. A měl by se modlit ke svému Alláhovi, aby ho nezajali živého.

terorismus
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Vyhlásit v 21. století něco jako "Antikřižáckou válku "ve jménu nějakého boha je zvrácenost 1. stupně a měla by se rozvrátit hned v počátcích, i když, to už jsme my, civilizovaní a blahobytně pospávající Evropané asi prošvihli. Bude to jenom horší. Nějak nechápu jak se to mohlo stát, že Islamský stát se rozrůstá, když proti terorismu Američané válčí již řadu let a umírají proto tisíce amerických hochů a teď i našich, českých. Vypadá to jen jako hra na vojáčky, ale výsledek žádný. To není samo sebou. Nerozumím "vysoké politice", ale k tomuto mi stačí selský rozum. Snažit se na ně působit "demokratickým postupem" je asi tak účinné, jako přesvědčovat dítě s hořící zápalkou, ať ji nedává do sena. Oni přece o demokracii nemají nejmenší ponětí. Ti žijí ještě v temném starověku. Někdy si říkám, že jsem ráda, že už jsem stará a nedožiji se horších časů a nebudu se muset zahalovat nebo klečet v mešitě.
Jan Blahoslav
Také se mi z toho otáčí žaludek, konečně to někdo natvrdo napsal. Vidím, že máte pro strach uděláno, pane Horáčku. Pouštíte se do Rusáků, Arabů a všech nepravostí, což je mi sympatické. Doufám, že máte na svém hausbótě na Slapech spolehlivý sonar. S torpédy není až tak velká sranda...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.