FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková

4. 10. 2014

Květa Křivohlávková se stala prvním vítězem naší nové Fotohádanky. V rekordním čase 09:08:01 správně odpověděla, že na snímku je portugalské město Porto. Paní Křivohlávková získává audioknihu Rybí povídky, soubor povídek spisovatele Oty Pavla, které čtou herci Zdeněk Svěrák, Miroslav Táborský, Marek Eben a Jiří Lábus. Gratulujeme!

Překvapila nás rychlost, s jakou se správná odpověď objevila. V příští Fotohádance proto zvolíme těžší motiv. Odpovědi čtenářů omezíme jen na jednu možnost a zároveň je skryjeme, aby nemohly ovlivňovat ostatní soutěžící. Na tipování se nic měnit nebude, odpověď normálně napíšete do diskusního příspěvku. Jenom se ale u článku po uložení nezobrazí. Večer mezi sedmou a osmou hodinou pak celou diskusi rozkryjeme a z chronologie odpovědí bude jasné, kdo zvítězil. Pokud se to nikomu nepodaří, přiložíme nápovědu. Celá hra se tak stane napínavější!

Nenechte si ujít Fotohádanku příští pátek. Pokud bude hra úspěšná, uvažujeme o tom, že by se mohla objevit i vícekrát týdně!

Nyní si pro jistotu zopakujme inovovaná pravidla:

Vždy v pátek v 9.00 hodin umístíme na portál fotografii, na které bude zobrazen nějaký objekt, město, kulturní pamatka, architektonická zajímavost nebo také zvíře, rostlina či jiná součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazuje. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: Není to...?. Taková odpověď nebude uznána. Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, vyhrává ten čtenář, kterému se jako prvnímu podaří na otázku správně odpovědět (čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku). Diskusní příspěvky však zústanou skryté a budou odhaleny večer mezi sedmou a osmou hodinou. Pokud se nikomu ten den nepodaří uhádnout, co či koho fotografie zobrazuje, přidáme k otázce další nápovědu. U otázky bude uvedena rovněž cena, o kterou se bude soutěžit.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, těšíme se u Fotohádanky zase za týden!

 

Partnerem Fotohádanky byl portál audioteka.cz

Fotohádanka
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.