FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková

4. 10. 2014

Květa Křivohlávková se stala prvním vítězem naší nové Fotohádanky. V rekordním čase 09:08:01 správně odpověděla, že na snímku je portugalské město Porto. Paní Křivohlávková získává audioknihu Rybí povídky, soubor povídek spisovatele Oty Pavla, které čtou herci Zdeněk Svěrák, Miroslav Táborský, Marek Eben a Jiří Lábus. Gratulujeme!

Překvapila nás rychlost, s jakou se správná odpověď objevila. V příští Fotohádance proto zvolíme těžší motiv. Odpovědi čtenářů omezíme jen na jednu možnost a zároveň je skryjeme, aby nemohly ovlivňovat ostatní soutěžící. Na tipování se nic měnit nebude, odpověď normálně napíšete do diskusního příspěvku. Jenom se ale u článku po uložení nezobrazí. Večer mezi sedmou a osmou hodinou pak celou diskusi rozkryjeme a z chronologie odpovědí bude jasné, kdo zvítězil. Pokud se to nikomu nepodaří, přiložíme nápovědu. Celá hra se tak stane napínavější!

Nenechte si ujít Fotohádanku příští pátek. Pokud bude hra úspěšná, uvažujeme o tom, že by se mohla objevit i vícekrát týdně!

Nyní si pro jistotu zopakujme inovovaná pravidla:

Vždy v pátek v 9.00 hodin umístíme na portál fotografii, na které bude zobrazen nějaký objekt, město, kulturní pamatka, architektonická zajímavost nebo také zvíře, rostlina či jiná součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazuje. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: Není to...?. Taková odpověď nebude uznána. Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, vyhrává ten čtenář, kterému se jako prvnímu podaří na otázku správně odpovědět (čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku). Diskusní příspěvky však zústanou skryté a budou odhaleny večer mezi sedmou a osmou hodinou. Pokud se nikomu ten den nepodaří uhádnout, co či koho fotografie zobrazuje, přidáme k otázce další nápovědu. U otázky bude uvedena rovněž cena, o kterou se bude soutěžit.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, těšíme se u Fotohádanky zase za týden!

 

Partnerem Fotohádanky byl portál audioteka.cz

Fotohádanka
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Gratuluji výherkyni. Bohužel zaměstnané ženy nemají šanci být v 9 hodin u Pc
Jana Šenbergerová
Blahopřeji rychlohadačce paní Křivohlávkové!
Květa Křivohlávková
Chtěla bych moc poděkovat za výhru, soutěž se mi moc líbí :)
Jana Šenbergerová
Rekla bych, že paní Květa už má prvenství v kapse. :-)
Jana Hranková
Porto.
Jitka Chodorová
Je to Porto
Hana Rypáčková
Jo, je to Lisabon
Oluše Popelková
Bezpečně je to Porto.
Pavla Nováčková
NICE
Miluše Hasenohrlová
Také simyslím,žeje to PORTO

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...