Tip na večeři: carpaccio

Tip na večeři: carpaccio

26. 10. 2014

Tip na chutnou večeři:

Pojmem carpaccio [karpačo] se dá nazvat vše, co je nakrájeno na tenké plátky a podáváno za syrova s vhodnou omáčkou.

Postup:

1. vem síť a loďku a lov, lov, lov! Nejlépe zlatou rybku...
2. uřízni hlavičku, vyndej kostřičku...
3. plátečky nalož na 24 hod do citronové šťávy
4. slož úhledně na talířek a zalej olivovým olejem
5. pochutnej si...
6. co nesníš, šup do skla, do ledničky a ujídej dle chuti ..
7. dobrou chuť! Cítíte ty bílkoviny??!!


 

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie
TÉMATA
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
:-))
Vanda Blaškovič
Děvčata, a jdeme na to ! To jemňonké rybí masíčko ale fakt musí být naložené v citronové šťávě...pak je to mňamka..no však ochutnáte..P.S. síťku a lodičku za mírný poplatek..:) carpaciio grátis...:)))
Jana Šenbergerová
Moc hezký receptík! Syrové maso mi vždycky chutnalo, ujídala jsem ho při vaření. :-)
Olga Štolbová
Tak karpačo jsem do dneška neznala, ale musí to být žúžo. Kde vezmu síťku a loď zatím nevím. Je to možné i bez rybek?