Obcologie podruhé - dokončení

Obcologie podruhé - dokončení

29. 10. 2014

Vážení a milí komentátoři, užasla jsem, když redakce v neděli večer zveřejnila průběžné pořadí fotogalerií a uviděla jsem svoje jméno na přední pozici. Přiznávám nepokrytě, že se moje srdíčko zatetelilo radostí nad tím, že jste přesně pochopili můj záměr, uvedený na konci mé Obcologie. Vylíhlo se mi v hlavě totiž námětů více a jak přibývaly další fotogalerie, čekala jsem, jestli někdo bude mít stejné nápady. Zatím se tak nestalo, a tak je třeba využiju při jiné příležitosti. 

Jsem ráda, že jsem nakonec mezi všemi zvolila právě "Obcologii". Dost jsem váhala, ale přemohla mě zvědavost, jestli můžu s touto přece jen trochu neobvyklou a z řady vybočující galerií uspět. Zajímaly mě komentáře a čekala, jestli přijde nějaký negativní, jestli někdo bude pohoršený a třeba také, jestli někdo poukáže na dvojsmyslnost názvu ve vztahu k obsahu "příběhu". Nic z toho doposud nenastalo.
V každém případě vám všem děkuji za přízeň, za všechny příspěvky i za dobré tipy, které určitě využiju. Zdá se mi, že jsem si díky i60 a této soutěži zadělala na nového koníčka.

Aktuálně, když tu mám rodiny mých dětí s jejich dětmi a z toho vyplývající ruch, přemýšlím, jestli zrovna nejsem "Rudná Chýně". A dokonce je docela možné, že v pátek po skončení soutěže se ocitnu v místě, které mi připomněl Vašek a pojmenovala ho Olga Štolbová. Fotoaparát budu mít samozřejmě s sebou a vrátím se s reportáží. Mně totiž ani to místo, ani Slaný Otruby ani Krajková Medvědice nevyvedou z míry.

A tak hlavně pro vás, vážení komentátoři, ale i pro všechny další čtenáře, mám tento vzkaz: jestli se mi podařilo vás zaujmout a přimět chvíli se nad mým příspěvkem zastavit a zamyslet a dokonce vás pobavit a rozesmát, splnila moje Obcologie beze zbytku svůj účel. Mám upřímnou radost a všechny vás chválím, váš zájem mne těší a cítím se jako krásná hvězda, neboť jste mě poslali až na nebesa a všem vám patří moje poděkování, jak jinak než v tabulové podobě.

vernisáž
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.