Sobotní akce v Letňanech:
dobrý lék proti stárnutí

Sobotní akce v Letňanech:
dobrý lék proti stárnutí

2. 11. 2014

Haló, haló! Tady je Vladimíra Beranová a pokusím se napsat pár vět o včerejší přehlídce. Cestou do Letňan to v metru připomínalo veterinární stanici, protože na Výstavišti se konala Mezinárodní výstava psů. Myslíte, že to nemá nic společného s obstarožní modelkou? Ale má! Vždyť všichni chlupáči se šli předvádět zrovna jako já. 

Protože šli docela odhodlaně, vzala jsem si z nich příklad a do OC Letňany jsem dorazila jako první. Sraz byl brzy, tak jsem si nemohla dát ani kávu, neb bylo všude ještě zavřeno.

S přibývajícím časem došlo k setkání všech zúčastněných, včetně těch nejdůležitějších, kteří kolem nás modelek kroužili jako motýli nad květem. Ať už to byl stále usměvavý pan Raška, Daniela Havlasová nebo Katka Stýbalová s panem kameramanem Zdeňkem. K dobré náladě měli důvod! Podívali se na pět nejkrásnějších modelek a hned jim došlo, že nezklameme a že mají vyhráno.

Atmosféra mimořádná, vybrané modely všem modelkám jako šité na míru, jen bych upozornila na takový detail. Cedulky s cenovkou na veškerém zboží jsme schovávaly jak se dalo, jenže někdy to nešlo a je to vidět i na fotkách. Trochu to ruší celkový dojem.

Jinak listopadovou celou akci v OC Letňany musím jenom chválit a všem budoucím vybraným popřát podobné zážitky, které zpomalují stárnutí. A Vám ostatním, které nebudete vybrané posílám radu na závěr:

Všechno zlé má své dobré. Kdo ví, co a kde na vás čeká za překvapení? Já vám ho ze srdce přeju! Vladimíra Beranová

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.