Sobotní akce v Letňanech:
dobrý lék proti stárnutí

Sobotní akce v Letňanech:
dobrý lék proti stárnutí

2. 11. 2014

Haló, haló! Tady je Vladimíra Beranová a pokusím se napsat pár vět o včerejší přehlídce. Cestou do Letňan to v metru připomínalo veterinární stanici, protože na Výstavišti se konala Mezinárodní výstava psů. Myslíte, že to nemá nic společného s obstarožní modelkou? Ale má! Vždyť všichni chlupáči se šli předvádět zrovna jako já. 

Protože šli docela odhodlaně, vzala jsem si z nich příklad a do OC Letňany jsem dorazila jako první. Sraz byl brzy, tak jsem si nemohla dát ani kávu, neb bylo všude ještě zavřeno.

S přibývajícím časem došlo k setkání všech zúčastněných, včetně těch nejdůležitějších, kteří kolem nás modelek kroužili jako motýli nad květem. Ať už to byl stále usměvavý pan Raška, Daniela Havlasová nebo Katka Stýbalová s panem kameramanem Zdeňkem. K dobré náladě měli důvod! Podívali se na pět nejkrásnějších modelek a hned jim došlo, že nezklameme a že mají vyhráno.

Atmosféra mimořádná, vybrané modely všem modelkám jako šité na míru, jen bych upozornila na takový detail. Cedulky s cenovkou na veškerém zboží jsme schovávaly jak se dalo, jenže někdy to nešlo a je to vidět i na fotkách. Trochu to ruší celkový dojem.

Jinak listopadovou celou akci v OC Letňany musím jenom chválit a všem budoucím vybraným popřát podobné zážitky, které zpomalují stárnutí. A Vám ostatním, které nebudete vybrané posílám radu na závěr:

Všechno zlé má své dobré. Kdo ví, co a kde na vás čeká za překvapení? Já vám ho ze srdce přeju! Vladimíra Beranová

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Všechno, co nás potěší, se promítne na naší tváři. Hezky se čte, že se všem akce líbila. Pěkně jste nám ji přiblížila na základě vašich pocitů a vašeho prožitku.
Alena Tollarová
Ano, i my na Černém Mostě jsme měly cedulky zastrkané kam se dalo. Jen z korálů mi ji stylistka nakonec sundala, protože to opravdu nešlo :) a ten zážitek je živý i po skoro půl roce. Přeji Vám hodně pohody a dalších příjemných překvapení.
Květoslava HOUDKOVÁ
Osvědčený recept proti stárnutí = dokud to jde, dělat a mít aktivně zájem o cokoliv. Hlavně nesedět na lavičce s drbnami, bavit se o nemocech a nadávat na vše kolem. A ještě dodávám: " Nekoukám na seriály v TV - mnoha díly oblbují mozek a zkracují život !!" (Zlatý p. Dietl: jen13 dílů a bylo "vymalováno" - za to jsem si ho vážila).
Milada Salajková
Moc Vám to sluší, jako by jste opravdu s přehlídkou vzala i něco proti stárnutí. Díky za inspiraci.
Eva Mužíková
Paní Vlaďko, moc Vám modely slušely, určitě jste si předvádění, jak je patrno z Vašeho výrazu patrno, užívala.
Eva Balúchová
Těším se až vás uvidím v televizi.Já bych byla asi nervózní kdyby kolem mě kroužil kameraman.:-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.