FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková

7. 11. 2014

Květa Křivohlávková se stala dalším vítězem naší Fotohádanky. Jako první správně odpověděla, že "majitelem" očí na prvním snímku je populární francouzský herec Jean-Paul Belmondo a na druhé fotografii je zobrazen americký most Ravenel Bridge (známý také jako Cooper River Bridge) v Charlestonu v Jižní Karolíně. Paní Křivohlávková, která zvítězila již potřetí, což je pozoruhodné, získává sadu pleťových krémů Avon pro denní i noční využití. Gratulujeme!

Vidíme, že Fotohádanka je pro čtenáře stále příliš snadná. Proto budeme výběru snímků věnovat větší pozornost. A budeme také přísnější. Všimli jsme si, že někteří z vás hlasovali "pro jistotu" dvakrát. To však odporuje pravidlům. Dnes budeme ještě tolerantní, ale napříště bude soutěžící tipující více než jednou diskvalifikován, a to i v případě, že jeho první tip byl správný. 

A jaké že byly tentokrát konkrétní soutěžní otázky?

1. otázka:

Kterému známému herci patří oči na fotografii?

2. otázka:

Jak se jmenuje tento krásný most a kde se nachází?

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, nenechte si ujít Fotohádanku zase příští pátek. A nebojte se tipovat. Zjevně vás tato soutěž zajímá, zadání čte mnoho z vás, ale jen zlomek si troufá hádat. Uvítáme, když se do Fotohádanky zapojí více lidí. Obavy jsou přitom zbytečné, je to jen hra, vždyť vůbec o nic nejde.

 

Pro jistotu si ještě zopakujme pravidla:
Každý pátek v 9.00 hodin umístíme na portál dvě fotografie, zobrazující vždy nějaký objekt, město, kulturní památku, architektonickou zajímavost nebo také zvíře, rostlinu či jinou součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazují. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: "Není to (třeba) ...?" Taková neurčitá odpověď nebude uznána.

Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, vyhrává ten čtenář, kterému se jako prvnímu podaří správně odpovědět na obě otázky! (Čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku). Kdo bude hádat vícekrát než jednou, bude automaticky diskvalifikován.

A pozor, diskusní příspěvky – odpovědi čtenářů – zůstanou skryté, tak aby neovlivňovaly další soutěžící, a budou odhaleny večer mezi sedmou a osmou hodinou. Pokud se nikomu ten den nepodaří uhádnout, co či koho fotografie zobrazují, přidáme k otázce další nápovědu. U otázek bude uvedena rovněž cena, o kterou se bude soutěžit.

Fotohádanka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.