FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková

7. 11. 2014

Květa Křivohlávková se stala dalším vítězem naší Fotohádanky. Jako první správně odpověděla, že "majitelem" očí na prvním snímku je populární francouzský herec Jean-Paul Belmondo a na druhé fotografii je zobrazen americký most Ravenel Bridge (známý také jako Cooper River Bridge) v Charlestonu v Jižní Karolíně. Paní Křivohlávková, která zvítězila již potřetí, což je pozoruhodné, získává sadu pleťových krémů Avon pro denní i noční využití. Gratulujeme!

Vidíme, že Fotohádanka je pro čtenáře stále příliš snadná. Proto budeme výběru snímků věnovat větší pozornost. A budeme také přísnější. Všimli jsme si, že někteří z vás hlasovali "pro jistotu" dvakrát. To však odporuje pravidlům. Dnes budeme ještě tolerantní, ale napříště bude soutěžící tipující více než jednou diskvalifikován, a to i v případě, že jeho první tip byl správný. 

A jaké že byly tentokrát konkrétní soutěžní otázky?

1. otázka:

Kterému známému herci patří oči na fotografii?

2. otázka:

Jak se jmenuje tento krásný most a kde se nachází?

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, nenechte si ujít Fotohádanku zase příští pátek. A nebojte se tipovat. Zjevně vás tato soutěž zajímá, zadání čte mnoho z vás, ale jen zlomek si troufá hádat. Uvítáme, když se do Fotohádanky zapojí více lidí. Obavy jsou přitom zbytečné, je to jen hra, vždyť vůbec o nic nejde.

 

Pro jistotu si ještě zopakujme pravidla:
Každý pátek v 9.00 hodin umístíme na portál dvě fotografie, zobrazující vždy nějaký objekt, město, kulturní památku, architektonickou zajímavost nebo také zvíře, rostlinu či jinou součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazují. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: "Není to (třeba) ...?" Taková neurčitá odpověď nebude uznána.

Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, vyhrává ten čtenář, kterému se jako prvnímu podaří správně odpovědět na obě otázky! (Čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku). Kdo bude hádat vícekrát než jednou, bude automaticky diskvalifikován.

A pozor, diskusní příspěvky – odpovědi čtenářů – zůstanou skryté, tak aby neovlivňovaly další soutěžící, a budou odhaleny večer mezi sedmou a osmou hodinou. Pokud se nikomu ten den nepodaří uhádnout, co či koho fotografie zobrazují, přidáme k otázce další nápovědu. U otázek bude uvedena rovněž cena, o kterou se bude soutěžit.

Fotohádanka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Paní Květo, blahopřejeme. Vy jste ale číman!
Květa Křivohlávková
moc děkuji, ten Belmondo byl jasný hned, ale ten most mi dal zabrat, zkoušela jsem velký, osvětlený, gigantický a vyšlo to :) Moc děkuji ještě jednou..
Vlasta Holasová
Herec Pavel Landovský Most spojuje města Su-čou a Nan-tchung v Číně
Eva Mužíková
Most Octávio Frias de Oliviera v Brazílii herec Josef Kobr
Eva Mužíková
Most Most Octávio Frias de Oliveira v Brazílii, herec Josef Kobr
Hana Šorejsová
1.Jean Paul Belmondo 2. Čínský most přes záliv Čang-čou , J od Šanghaje (ráno mi vše spadlo, nešla síť)
Katarina Schultzova
Belmondo a Golden Gate v San Franciscu
Jana Drobňáková
1. Lino Ventura 2. Čínsky Sutong bridge
Miluše Hasenohrlová
Herec Jean Paul Belmondo Most Megyeri híd
Jana Tilsley
Jean Paul Belmondo,most Pont de Millau v jižní Francii

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...