Dnes se čeští fotbalisté střetnou 
s Islandem o první místo ve skupině

Dnes se čeští fotbalisté střetnou
s Islandem o první místo ve skupině

16. 11. 2014

Česká reprezentace dnes odehraje již čtvrtý kvalifikační zápas o postup na ME ve fotbale ve Francii v roce 2016. Český tým stejně jako jeho soupěř Island má v čele tabulky skupiny A stejný počet bodů 9. Islanďané neinkasovali doposud jediný gól.

Česko vyhrálo v úvodním zápasu s Holanďany 2:1, s Tureckem rovněž 2:1, s Kazachstánem 4:2. Češi mají jen horší skore, Islanďané 8:0 a Češi 8:4. Island je těžký soupeř a bude to zajímavá kopaná. Tentokrát ne v Praze, ale v Plzni. Do pátku trénoval český tým na Strahově, v sobotu vyrazil do Plzně. Trenér Pavel Vrba se zaměřil v tréninku především na  ofenzívu. V útoku počítá s Davidem Lafatou, Tomášem Necidem a Matějem Vydrou. Obránci budou Kadeřábek, Sivok, Procházka, Suchý, Pudil, Kadlec, Řezník a Novák. Záložníci Pospíšil, Plašil, Dočkal, Rosický, Krejčí, Darida, Petržela a Pilař. Brankáři Petr Čech, v záloze Tomáš Vaclík.

Naposledy jsme získali trofej mistrů Evropy v roce 1976 v Jugoslávii, tehdy jsme porazili ve finálovém zápasu Němce. Tehdy zazářil Antonín Panenka, když proměnil gól v rozhodující penaltě a tehdy Československo se stalo mistrem Evropy. Tenkrát  proběhlo celým světem "Panenka kick".

Kouč Pavel Vrba svou taktiku neprozradil. Svou variantu nosí jen ve své hlavě.Těšme se na poslední fotbalový zápas české reprezentace v tomto roce, neděle večer ve 20:45 v přímém přenosu z Plzně:

ČESKO - ISLAND

fotbal
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.