Češi hrají skvěle, pokud jim to
vydrží, budou na ME favoritem

Češi hrají skvěle, pokud jim to
vydrží, budou na ME favoritem

17. 11. 2014

Klobouk dolů, vynikající výkon! Kromě hokeje i tenisu zase konečně umíme i fotbal! V kvalifikaci na evropský šampionát jsme opět potvrdili formu a jdeme s vydřeným výsledkem 2:1 přes tvrdé a houževnaté Islanďany. Máme 12 bodů ze čtyřech zápasů, tedy nejvíce z možných, a Euro nás zřejmě nemine.

Češi zatím hrají kvalifikaci výtečně. Jsou vedle Slovenska jasným černým koněm na vítěze celého šampionátu.

Ovšem Vikingové nás tentokrát notně trápili, byli tradičně velmi silní v osobních soubojích, nenechali nám nic zadarmo. Díky vynikající a chytré taktice trenérů Vrby a Brücknera jsme je ovšem dostali. Byli jsme rychlejší i důraznější.

Připomeňme, že rozjetí Islanďané jsou naprosto vynikající. Dosud porazili nejsilnější soupeře ve skupině – Holanďany i Turky. Vylámali si zuby až v Plzni.

Češi se se stále silnějším Islandem dosud střetli osmkrát, ale prohráli jen jednou – před třinácti lety, v Reykjavíku podlehli 1:3. Island ale v poslední době udělal obrovský výkonnostní skok. Jen těsně mu unikla účast na světovém šampionátu (nezvládl baráž proti Chorvatsku) a nyní už touží na velkou akci konečně poprvé postoupit.

„Víme, že máme na postup na šampionát, ale musíme pokračovat v tvrdé práci. Jsme mladý tým, který urazil už dlouhou cestu, ale další dlouhá cesta je stále před námi. Vedli jsme, ovšem Češi byli úžasní. Ve skupině se jich bojím víc než Holanďanů,“ podotkl islandský trenér Lars Lagerbäck.

fotbal
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...