FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí paní Jiřina Votavová

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí paní Jiřina Votavová

22. 11. 2014

Jiřina Votavová se stala dalším vítězem naší Fotohádanky. Až v nastaveném čase jako první správně odpověděla, že na úvodním snímku je olympijský komplex v Barceloně, na druhém Psoun prériový a na třetím hrad Bítov. Právě na stadioně v Barceloně zazněl při zahájení LOH 1992 fenomenální duet Montserrat Caballé a Freddieho Mercuryho.

Paní Votavová od nás získává sadu od firmy Dermacol obsahující sprchový gel a pleťové mléko. Gratulujeme!

Už podruhé jsme se v normálním čase správné odpovědi nedočkali, proto muselo být zvoleno avizované prodloužení s nápovědou. Paradoxně dělal hádajícím největší problém moravský hrad Bítov. První dvě otázky měla většina správně, a to relativně brzy.

V prodloužení již jednotlivé tipy nezůstávají skryté a uspěje ten, kdo jako první uhádne všechny otázky. Po nápovědě mohou hlasovat i ti soutěžící, kteří už jednou tipovali v normálním čase.

Nenechte si ujít příští Fotohádanku. Znovu upozorňujeme, že většině z vás páteční termín 9.00 nevyhovoval, rozhodli jsme se jej proto přesunout na čtvrtek 21.00. Vyhodnocení úspěšnosti bude druhý den, tedy v pátek v 19.00 hodin.

A jaké že byly otázky této Fotohádanky?

1 otázka:
Ve kterém městě se nachází tento objekt a jakého komplexu je součástí?

2 otázka:
Jaké je rodové jméno tohoto zvířete?

3 otázka:
Jakému hradu v ČR patří tato kamenná věž?

 

Pro jistotu si ještě zopakujme inovovaná pravidla:
Každý čtvrtek v 21.00 hodin umístíme na portál tři fotografie, zobrazující vždy nějaký objekt, město, kulturní památku, architektonickou zajímavost nebo také zvíře, rostlinu či jinou součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazují. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: "Není to ...?" Taková neurčitá odpověď nebude uznána.

Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, vyhrává ten čtenář, kterému se jako prvnímu podaří správně odpovědět na všechny tři otázky! (Čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku). Kdo bude hádat vícekrát než jednou, bude automaticky diskvalifikován.

A pozor, diskusní příspěvky – odpovědi čtenářů – zůstanou skryté, tak aby neovlivňovaly další soutěžící, a budou odhaleny v pátek v 19.00 hodin. Pokud se nikomu nepodaří uhádnout, co či koho fotografie zobrazují, přidáme k otázce nápovědu. Po nápovědě mohou podruhé hlasovat i ti, co neuhádli v normální době. V odpovědi však musí uvést všechny tři tipy.

U otázek je rovněž uvedena cena, o kterou se bude soutěžit.

Fotohádanka
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%