FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí paní Jiřina Votavová

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí paní Jiřina Votavová

22. 11. 2014

Jiřina Votavová se stala dalším vítězem naší Fotohádanky. Až v nastaveném čase jako první správně odpověděla, že na úvodním snímku je olympijský komplex v Barceloně, na druhém Psoun prériový a na třetím hrad Bítov. Právě na stadioně v Barceloně zazněl při zahájení LOH 1992 fenomenální duet Montserrat Caballé a Freddieho Mercuryho.

Paní Votavová od nás získává sadu od firmy Dermacol obsahující sprchový gel a pleťové mléko. Gratulujeme!

Už podruhé jsme se v normálním čase správné odpovědi nedočkali, proto muselo být zvoleno avizované prodloužení s nápovědou. Paradoxně dělal hádajícím největší problém moravský hrad Bítov. První dvě otázky měla většina správně, a to relativně brzy.

V prodloužení již jednotlivé tipy nezůstávají skryté a uspěje ten, kdo jako první uhádne všechny otázky. Po nápovědě mohou hlasovat i ti soutěžící, kteří už jednou tipovali v normálním čase.

Nenechte si ujít příští Fotohádanku. Znovu upozorňujeme, že většině z vás páteční termín 9.00 nevyhovoval, rozhodli jsme se jej proto přesunout na čtvrtek 21.00. Vyhodnocení úspěšnosti bude druhý den, tedy v pátek v 19.00 hodin.

A jaké že byly otázky této Fotohádanky?

1 otázka:
Ve kterém městě se nachází tento objekt a jakého komplexu je součástí?

2 otázka:
Jaké je rodové jméno tohoto zvířete?

3 otázka:
Jakému hradu v ČR patří tato kamenná věž?

 

Pro jistotu si ještě zopakujme inovovaná pravidla:
Každý čtvrtek v 21.00 hodin umístíme na portál tři fotografie, zobrazující vždy nějaký objekt, město, kulturní památku, architektonickou zajímavost nebo také zvíře, rostlinu či jinou součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazují. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: "Není to ...?" Taková neurčitá odpověď nebude uznána.

Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, vyhrává ten čtenář, kterému se jako prvnímu podaří správně odpovědět na všechny tři otázky! (Čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku). Kdo bude hádat vícekrát než jednou, bude automaticky diskvalifikován.

A pozor, diskusní příspěvky – odpovědi čtenářů – zůstanou skryté, tak aby neovlivňovaly další soutěžící, a budou odhaleny v pátek v 19.00 hodin. Pokud se nikomu nepodaří uhádnout, co či koho fotografie zobrazují, přidáme k otázce nápovědu. Po nápovědě mohou podruhé hlasovat i ti, co neuhádli v normální době. V odpovědi však musí uvést všechny tři tipy.

U otázek je rovněž uvedena cena, o kterou se bude soutěžit.

Fotohádanka
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Pavla Nováčková
Moc gratuluji vítězce!
LENKA VORÁŘOVÁ
gratuluji, opravdu to bylo těžké... :)
Miluše Hasenohrlová
Vřelá gratulace výherkyni.Já celý den hledala správné odpovědi,ale bez úspěchu....asi hledám na špatných místech....
Jana Šenbergerová
Blahopřeji! Poznala jsem jenom psouna.
Hana Rypáčková
Jiřino, jsi dobrá....
Miroslav Štorch
1. V Barceloně - Olympijský palác OH 1992 - součást areálu olympijských stadiónů Montjuic 2. rod psouni ( Gunnisonův ) 3. hrad Oheb nad Sečskou přehradou u Chrudimi
Marie Novotná
Gratuluji.
Hana Šorejsová
Paní Jiřině Votavové gratuluji ! Jsem v šoku, jako dítě jsem s rodiči byla na Bítově desetkrát, jezdívali jsme na Vranovskou přehradu a hrad Bítov byl můj oblíbený, protože je tam nejvyhledávanější kolekce 51 vycpaných psů nejrůznějších ras, největší toho druhu na světě snad vůbec. Tedy redakce umí ...... dávat hadánky... Díky.
Květa Křivohlávková
Moc gratuluji
Libuše Křapová
Gratuluji, paní Votavová. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.