Láska až na konci podzimu

Láska až na konci podzimu

21. 11. 2014

Stalo se, že mého kolegu opustila žena, odešla za mladším. Opuštěný, bez své hezké a inteligentní manželky zjistil, že je úplně sám.

Přišel však na to, že kromě knih, počítače, auta, existují také žehlička, pračka a prací prášky, nakupování a vaření atd. Svou provdanou dceru s dvěmi dětmi nechtěl zatěžovat. Nejprve začal vyhledávat ženy středního věku - hospodyně a ve skrytu své dušičky, se domníval, že se objeví kyprá a krásná. Bohužel jeho první hospodyně, "pročuměla" u žehličky všechny příšerné seriály, neuměla vařit, ohřívala jen polotovary a většinou se pohybovala jako hlemýžď bez jakéhokoliv ženského šarmu.

Jeho druhá, jíž říkal pradlena, přišla, vyprala v pračce, vyžehlila, nemluvila. Měla hubené nohy a neupravené vlasy a opět kyprá nebyla. Byla studená. Do třetice všeho dobrého jeho dcera nevydržela a podala mu inzerát. Přišlo tolik odpovědí, ale většinou to byly ženy v jeho věku. Byl zděšený. Smála jsem se, jak muži touží po mladších, ale takových, co by zastaly vše, a ještě byly pohledné.

Až při oslavě narozenin jednoho z jeho kolegů, kam jsme byli všichni pozváni, zjistil, že šedesandy jsou prima holky, že se umí bavit a srdečně smát a nakonec sbalil jednu z kolegyň, která je vdovou. Byla sice neodvážná, ale ráda vaří, žehlí, má ráda dobré filmy, "nečumí" na přiblblé seriály a co víc, je to hezká zachovalá žena, kyprá a hlavně milá. 

Peče mu štrůdly, vaří mu gulášky, navštěvují se , chodí spolu na procházky, do kina na dobré filmy, fandí sportu, popíjí si vínečka a užívají života. Byli i na koncertě v Klementinu, kde nikdy předtím nebyli. Jsou k sobě velmi tolerantní a moc si sebe váží.

Takže děvčata, hlavu vzhůru, štěstí čeká na každého. Včera to bylo na "chatu i60" prima, proto jsem těch pár řádek pro potěšení těch nezadaných napsala, třeba pro Evičku nebo Lidmilu.

láska vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.