Láska až na konci podzimu

Láska až na konci podzimu

21. 11. 2014

Stalo se, že mého kolegu opustila žena, odešla za mladším. Opuštěný, bez své hezké a inteligentní manželky zjistil, že je úplně sám.

Přišel však na to, že kromě knih, počítače, auta, existují také žehlička, pračka a prací prášky, nakupování a vaření atd. Svou provdanou dceru s dvěmi dětmi nechtěl zatěžovat. Nejprve začal vyhledávat ženy středního věku - hospodyně a ve skrytu své dušičky, se domníval, že se objeví kyprá a krásná. Bohužel jeho první hospodyně, "pročuměla" u žehličky všechny příšerné seriály, neuměla vařit, ohřívala jen polotovary a většinou se pohybovala jako hlemýžď bez jakéhokoliv ženského šarmu.

Jeho druhá, jíž říkal pradlena, přišla, vyprala v pračce, vyžehlila, nemluvila. Měla hubené nohy a neupravené vlasy a opět kyprá nebyla. Byla studená. Do třetice všeho dobrého jeho dcera nevydržela a podala mu inzerát. Přišlo tolik odpovědí, ale většinou to byly ženy v jeho věku. Byl zděšený. Smála jsem se, jak muži touží po mladších, ale takových, co by zastaly vše, a ještě byly pohledné.

Až při oslavě narozenin jednoho z jeho kolegů, kam jsme byli všichni pozváni, zjistil, že šedesandy jsou prima holky, že se umí bavit a srdečně smát a nakonec sbalil jednu z kolegyň, která je vdovou. Byla sice neodvážná, ale ráda vaří, žehlí, má ráda dobré filmy, "nečumí" na přiblblé seriály a co víc, je to hezká zachovalá žena, kyprá a hlavně milá. 

Peče mu štrůdly, vaří mu gulášky, navštěvují se , chodí spolu na procházky, do kina na dobré filmy, fandí sportu, popíjí si vínečka a užívají života. Byli i na koncertě v Klementinu, kde nikdy předtím nebyli. Jsou k sobě velmi tolerantní a moc si sebe váží.

Takže děvčata, hlavu vzhůru, štěstí čeká na každého. Včera to bylo na "chatu i60" prima, proto jsem těch pár řádek pro potěšení těch nezadaných napsala, třeba pro Evičku nebo Lidmilu.

láska vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Raduju se ze života i bez partnera, ale občasné setkání se živým chlapem, by nemuselo být špatné.
Miroslav Štorch
Velmi si mi líbí jeden moudrý citát ze života. " Je vhodnější přitesávat ideál partnera, který nosíme v sobě - než přitesávat partnera ke svému ideálu." To opravdu dokážeme jen s velkou dávkou tolerance. Moc pěkný článek paní Hanko :-)
Jana Šenbergerová
Netrapte se, radujte se ze života a věřte, že vždycky dostanete přesně to, co právě nejvíce potřebujete, i když si toho nejste vědomy/i.
Hana Rypáčková
Dnes jsem byla s přáteli na pochodu a zase chyběla jedna z nás.Ani na bruslení nebyla...Vysvětlení :Je zamilovaná ,dva roky vdova a sešla se na " kántry" zábavě s člověkem , který ji ze smutku vysvobodil. Už spolu žijí, je šťastná a "nestíhá.".Je trochu mladší než ona, ale jsou rádi, že se setkali.Asi nejde tak o věk, jako o společné aktivity.Někdy muži nestojí o štrůdly,ale chtějí mít stále tu dvacetiletou hlavu a být spíš kluci než dědové...
Zuzana Pivcová
Máte pravdu v tom, že muži většinou touží i v pokročilejším věku po výrazně mladší. Znala jsem jednoho, který v sedmdesáti prohlašoval o své bývalé, že už je stará baba, a zatím jí bylo sotva šedesát. On pokukoval tak nanejvýš po padesátkách, i když mi není jasné, co jim hodlal "nabídnout". Jsem přesvědčena, že člověk někoho potká, když je tak řečeno vnitřně nachystaný. To znamená, že si sám sobě klamně netvrdí, že nikoho nechce, ani naopak úporně nehledá, jako kdyby mu ujížděl poslední vlak. Lidé v našem věku nemusí nijak spěchat, aby ještě stihli děti, takže pobavit se, zavolat si, a přitom mít své zájmy a zůstat nezávislý. A věřit, že ta pravá chvíle dříve či později přijde. Váš příspěvek je toho ostatně důkazem.
Libuše Křapová
Hezky napsané , Hanko :-) Každý člověk má prý na světě někde ideální polovičku, někdo ji potká dříve, někdo později. Já ho poznala taky až po šedesátce. Takže - holky, neházet flintu do žita, do ranečku sbalit špetku odvahy , lžičku touhy a co nejvíce tolerance. To vše protřepat a poslat do světa. Za kamny vás nikdo nepotká. Hodně štěstí :-)))))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...