Velké zoufalství
Tomia Okamury

Velké zoufalství
Tomia Okamury

4. 1. 2015

Nezadáte si v ničem s Miroslavem Sládkem. Cizince považujete za póvl. Všechny házíte do jednoho pytle, jako to lacině dělají vám podobní xenofóbní zastánci pochybných hodnot a mdlé mysli.

Ještě vás za to nikdo pořádně neosolil. Tak tedy já budu možná první. Podle mne jste civilizační odpad, pane Tomio Okamuro. Patříte na politické smetiště a tam také brzy skončíte.

Jak si jinak vysvětlit doporučení Vaší pseudostrany Úsvit, aby lidé v okolí mešit chodili s prasátky. A veřejnou výzvu místním bezdomovcům, aby tam popíjeli svůj krabicový elixír. Proč urážíte slušné cizince, kteří tady poctivě pracují a odvádějí daně?

Mimochodem, sám jste poloviční cizinec. Chovejte se podle toho.

politika
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Přečetla jsem si: http://zpravy.aktualne.cz/domaci/tika-tu-odjistena-bomba-a-neni-proti-ni-obrany-rika-expert/r~ebfaa946967a11e49f60002590604f2e/
Miroslav Štorch
V Belgii již jeden extrémní islamista navrhoval, aby se vystěhovali ze země obyvatelé, kteří nerespektují islám. Vypadá to jako jako výrok choromyslného člověka, ale on a podobní to myslí vážně. Nelze podceňovat jejich primitivní brutalitu. Omezení vlivu islámské víry v Evropě bude opravdu velmi obtížné. Pouhé vyhoštění nežádoucích a kriminálně stíhaných osob ze země nebude dostačující.
Karla Saoudi Šťastná
No po dnešním masakru ve Francii, by jste se měl zamyslet vy pane Horáčku, Tomio Okamura nebrojí proti cizincům, ale proti radikálnímu Islamismu, který se jako černý mrak velice tychle roztahuje z Arabských zemí do Severní a Střední Afriky a také do Západní a Střední Evropy a kdo tohle nevidí je slepý a hluchý. To že novináři vždycky použijí cokoli k diskreditování každého, kdo nevyjadřuje jejich názor, je u nás bohužel všední jev. Ortodoxní islamisté by se měli sbalit a vrátit se do své země, kde je Islám doma, je s podivem, že se jim tam nelíbilo a nemohli tam rozšiřovat své pojetí Islámu, naopak přišli do naší země a tak by měli ctít naši kulturu a zvyky a nevnucovat nám své náboženství, které v jejich podání je nenávistné a omezující svobodu člověka, za kterou jsme přece všichni bojovali, přece nevyměníme jednu nesvobodu za druhou. Ano každý má nárok na svou víru, ale nemá právo ji někomu vnucovat a stavět své náboženství ( v tomto případě zvrácené ) nad životy jiných lidí- Mám manžela Alžířana a v jeho zemi vláda, policie a armáda tvrdě bojují proti islamistickým teroristům a přitom Islám je tam oficiální a rozšířené náboženství, ale ne tohle zrůdné, co se nám dalším zemím snaží vnutit tito lidé.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pokud pan Okamura chce venčit prasátka u mešit tak to opravdu silně přehnal.Podle mého názoru jediné náboženství které podporuje násilí ve svých věřících jsou bohužel islámisté a jejich imánové.Při svých návštěvách v Izraeli zažívám každý pátek kdy mají muslimové svůj svátek jak vzrůstá napětí mezi palestinci. Nejvíc jsem to zažila v Jeruzalémě kde se střetávají Židé a muslimové v okolí Chrámové hory.Rozhodně radikální islámismus je obrovským nebezpečím pro celou Evropu.Přistěhovalci z arabských zemí se do většinové společnosti neasimilují, ale tvoří vlastní enklávy a nakonec bojují těm co je v dobé víře přijali.Bohužel lidé jako je pan Okamura svými vulgárními výroky ničemu nepomáhají.Radikalismus na jedné či druhé straně není řešení.
Hana Šorejsová
Jedno máte pane Tomáši Horáčku velkou pravdu, pan Okamura neměl vůbec vstoupit na politickou scénu !
Jiří Libánský
Také mi vadí pozvolná, ale dobře patrná islamizace naší země a evropy vůbec. Může to vyvolat hodně velké problémy. Ale nemyslím si, že pan Okamura je tím správným člověkem, který je schopen to vyřešit.
Lidmila Nejedlá
Článek T. Okamury jsem četla. Byl nešťastně napsaný, s dobrým úmyslem varovat. Něco podobného proběhlo v Anglii, kde jsou s muslimy problémy. Nic proti cizincům, u nás žije thajská rodina, město se o ni stará a já, když se potkám s pánem v obchodě, posílám jeho dětem cukrovinky. Jsou budhisté. Rozšiřování muslimské víry se bojím. Mám zatím jen špatnou zkušenost a sleduji problémy , které v jiných zemích způsobují. Zamysleme se nad varováním, zvláště my, ženy.
Lidmila Nejedlá
Článek T. Okamury jsem četla. Byl nešťastně napsaný, s dobrým úmyslem varovat. Něco podobného proběhlo v Anglii, kde jsou s muslimy problémy. Nic proti cizincům, u nás žije thajská rodina, město se o ni stará a já, když se potkám s pánem v obchodě, posílám jeho dětem cukrovinky. Jsou budhisté. Rozšiřování muslimské víry se bojím. Mám zatím jen špatnou zkušenost a sleduji problémy , které v jiných zemích způsobují. Zamysleme se nad varováním, zvláště my, ženy.
Libuše Křapová
Náš národ potřebuje především pracovité lidi. A jako bílá rasa postupně vymíráme. Spíše bych přísněji vytyčila meze, jak se u nás mají chovat, aby nedocházelo k různým excesům a aby nikdo nemohl parazitovat na dávkách. Rasistické výbuchy nic nevyřeší, spíše zhorší situaci. Navíc - největší problémy zde nedělají muslimové, ale rození Češi. Nikdy jsem Okamurovi nefandila, ale nyní už nad ním jen kroutím hlavou.
Jana Slavíková
Paní Doušková, není muslim jako muslim, zrovna tak není Cikán jako Cikán nebo Vietnamec jako Vietnamec. Neměla byste házet všechny do jednoho pytle. Uvědomte si, že pracovité cizince, vč. muslimů, kteří platí daně a žijí tu podle našich pravidel, potřebujeme. Co podle mého nepotřebujeme, jsou rasisti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...