Další výlet, tentokrát
na chorvatský Hvar

Další výlet, tentokrát
na chorvatský Hvar

27. 1. 2015

Dobrý den přátelé, využívám vhodné konstelace hvězd a po zdárném internetovém výletu do Afriky si Vás dovoluji pozvat k 2. výletu tentokrát blíže, do Chorvatska na ostrov Hvar v Jaderském moři.

Abych předešla případnému rozpoutání bouře na palubě lodi i60, ubezpečuji Vás, že se jedná o přátelské pozvání pro správné „baby a chlapy", kteří s naší agenturou snů již byli nebo by chtěli být přítomni na akci, která v tomto případě již nemusí být jen virtuální.

V žádném případě se nejedná o shánění klientů. K nám za ty roky provozu jezdí již jen přátelé. A tak na ceny nehleďte, nejsou ani orientační.

Upozorňuji jen, že se bude jednat o náročný program.:),  ale každý se klidně může celou dobu jen povalovat u moře. Pro zvědavé a zvídavé jen pár ukázek aktivit:

Koupání v moři a opalování

Aquaaerobik
Procházky kolem pobřeží
Noční výlet do Hvaru
Výlet na kole do Jelsy a St.Gradu
Návštěva vinotéky se zpěvy – dost nebezpečné, pozor!
Mše v místním kostelíku
Rybářské muzeum
Střecha místní tvrze – nádhera, fotoaparáty s sebou, nespadnout !Pozdrav slunci
Ranní cvičení Tibeťanů při hudbě
Noční tanec na terase pod hvězdnou oblohou
Sběr levandule
Výroba levandulových srdíček
Pletení levandulových tobolek
Chytání rybiček a příprava karpáča
Grilování rybiček
Papání rybiček
Malování na oblázky, sklo, tělo...
Drátování kamínků
Základy paličkování
Automasáž obličeje
Masáž obličeje, krku, dekoltu
Reflexní masáž chodidel
Kneipův chodník – přírodní
Výlet lodí na ostrov Bol
Místní bylinky – odvary, vývary, lektvary...

Závazek - sehnat místního zemitého chlapa pro Bertici a lopatovitého pro Lidmilu..:), pokud možno s penzionem a jachtou..:) ach jo, to bude makačka....:) nebo ne ??..uvidíme...

Výuka esperanta – základy: SUBHAM ASTU SARVADŽAGÁTAM ....šťastny ať jsou všechny bytosti..

Vážení, toto je jen nepatrný výčet činností, každá a každý z nás může dále přispět svou troškou do mlýna.

Tak prosím, kdo by jel a čím by případně přispěl? Nezávazné přihlášky v komentářích.

Děkuji.

Již se těšíme!

Vaše ostrovanda Vanda, www.agenturavanda.cz

Chorvatsko
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Aleno, přehlédla jsem Váš komentář....:)) děkuji Vám! Sezona se blíží! Na Hvaru již ti otužilí plavou! Doufám, že nás na ostrově navštívíte. Těším se a zdravím všechny milovníky moře....:)
Alena Várošová
Vando,tak jsem si přečetla celý článek včetně pogramu.Dobře vypracovaný program pro ty co chtějí něco vidět a něčemu se přiučit.Nádherný a útulný penzin v nádherném,pohádkovém prostředí.Jé to by se chvílemi lenošilo a to moříčko,teplé jak kafíčko,zase sním.Slunce,moře,přátelé,co čověk potřebuje k odpočinku?Fotky jsou úžasné a skutečnost bude ještě lepší, vše si vlastnoručně ohmatat a zkusit.Děkuji Vám za nabídku a redakci za zveřejnění Vašeho článku a luxusních fotek pořízených i ve Vašem penzionu a okolí.Musí to být fajn,žít tam kde sluníčko Vás denně líbá na tvář a moře omývá nožičky. Tady už fouká studený vítr,sluníčko vyjde na pár hodin a čabrat se můžeme tak v kádi s vodou na zalévání zahrádky. Zajímavá nabídka. Hvar jako takový neznám i když v Chorvatsku jsem byla a líbilo se mi čisté moře. Sbírala jsem škeble ty spirálovité a nevěděla jsem,že tam žijí jejich obyvatelé.Měla jsem za to,že jsou prázdné vybydlené..Jaké bylo moje překvapení když vylézaly z ulit a lechtaly mě na ruce, lekla jsem se a setřásla je do moře.Pěkné vzpomínky.
Zdenka Jírová
Byla jsem na Hvaru v roce 1967. to už je hezká řádka let a jak čtu a vidím na Vašich fotkách, Hvar ještě více rozkvetl do krásy.Bohužel, už se mi tam nepodařilo znovu zajet, i když v Chorvatsku jsem byla víckrát. Máme společné krásné vzpomínky.
Radovan Cakl
Vando, nejde o penzionek, ale o to, jestli by si ty naše kóóóči mezi tou bandou posedávajících toho zemitého a lopatovitého našly. A už mám jako ten zajíček nastražené uši a strachy se mi třese ocásek, co na mne vyšťouráš :-)))))
VANDA Blaškovič
. ... ale bacha, ten dokument je z našeho starého domečku ne z penzionku....ale starý je starý...:)ach jo Radku, také na Tebe něco brzo bonznu, jen počkej zající...:)
Radovan Cakl
Děvčata, pokud máte opravdu zájem, napřed si můžete přečíst a shlédnout dokument vysílaný ČT o ženách na Hvaru. Já už bych se uplatnil jen mezi chlapama, co celý den posedávají. To mi taky jde ;-))) http://www.ceskatelevize.cz/porady/10213330055-zeny-vino-hvar/20956226655/
Alena Tollarová
Není divu, že to Vandu táhne na jih, když pochází z jižních Čech. Musí tam být krásně, ale já se nejspíš pojedu povalovat zase do Side na písek.
Hana Rypáčková
Hned mě napadlo, že ty budeš jak kuplířka prodávat šarm i60 ek .Aby ti nepraskly stránky, až se ta děvčata budou přihlašovat! Víš ,co způsobily přehlídky a což teprve tyto nadějné vyhlídky..... Některá děvčata dají přednost vinobraní a olivoklátění.. Jen jestli tam nejsou všichni chlapi inženýři, jako za mého mládí, a zemití a lopatovití nejsou k mání...Nejvíc se u moře potuluje těch, co sbírají pet lahve....Evo, dej si bacha.To by byl ještě Pepa frajer...
VANDA Blaškovič
Děvčata a mám to ! ..konečně mi blesklo !...založíme česko - chorvatskou cestovní seznamku...!....:)...dvě klientky už máme jisté....třetí.... nevím - nevím....ale každopádně případné svatby ke který se již blížíme mílovými kroky budou vskutku pompézní...:))
Libuše Křapová
Hm, Já nemám nehledám ženicha, mám svého trvalku. A nechci měnit. Já se na Hvar nedostanu :-((((

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.