Velká módní soutěž:
To je můj volný čas

Velká módní soutěž:
To je můj volný čas

10. 2. 2015

Volný čas trávím většinou mimo domov. Hodně cestuji, chodím do přírody, podnikám výlety.

Tento volnočasový outfit je velmi variabilní, obměňuji ho podle počasí. Dlouhé džíny vyměním za šortky, boty nahradí žabky. Šál a šátků mám velké množství...

Vlněnou šálu nahradí v teplém počasí šála bavlněná nebo hedvábná. Šperky mám moc ráda.

Dávám přednost kamenům. Kupuji je na různých místech a doma navlékám - tyto korálky jsem si přivezla z Filipín. Jde o bílý tyrkys, jadeit a ametyst. Svetr lze odložit kdykoliv a vesta je tak lehká, že lze složit a dát do kabelky či batohu.

Samozřejmě nosím i sukně, ale tato kombinace je má nejoblíbenější a tuto zelenou barvu mám ráda v každém ročním období.

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Outfit paní Renaty je velmi mladistvý a líbí se mi základní kombinace seprané indigově modré s bílou a k ní světe zelenkavou, která klasický výraz rozzáří a krásně v něm vynikne bohatý účes Renaty. Jedinou výtku bych si přece jen dovolila napsat: pokud jsme oblečeni v tak výrazně sportovně, volnočasovém oblečení, vypustíme korálky – byť jsou barevně shodné s celkovým outfitem. Elegantní korálky do volnočasového oblečení opravdu nepatří, ty si ponechejme k oblečení na jinou příležitost.
Hodnotím známkou 2

Elen Zajíčková:
Není pochyb, že paní Renatka je šmrncovní mladá dáma se stylem. Obleček je promyšlený a určitě praktický. Bezpochyby ve všech dalších zmiňovaných variantách bude též slušivý. Je vidět, že autorka o svém oblečení přemýšlí, dotváří jej. To velmi oceňuji. U tohoto modelu bych určitě vynechala  náhrdelník, který neladí se sportovním outfitem. Navíc se doslova "pere" se šálou, která naopak výborně oblečení doplňuje jak stylově, tak barevně. Myslím, že masivní náramek ve stejně lichotivé barevné kombinaci jako oblečení je až-až dost.
Hodnotím známkou 2

Scarlett Wilková:
Kombinace korálků a ryze sportovního oblečení sice někomu na první pohled může připadat divná, ale mně se to na této dámě právě líbí. Evidentně v oblékání není svázána konvencemi a nehledí na to, co se takzvaně má k čemu nosit. Výsledkem je, že i sportovní oblečení působí žensky a to je fajn.
Hodnotím známkou 1

Redakce:
Jste krásná žena a moc Vám to sluší, paní Renato. Ale my hodnotíme kvalitu textu. Není špatný, mohl by však být o něco delší a vypovídavější.
Hodnotíme známkou 2-

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 1,75

Celková výsledná známka je 1,85

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Je sympatické,že je to model ze života modelky,jak se v něm procházela po Mallorce.Nemusela nic vymýšlet,sáhla do archivu a je to! Musím kouknout,jestli "bez práce" taky něco nenajdu.Paní Renatě to sluší,barevně i jinak.Korálky bych nebrala,ale ať! Dávám 2.
Miluše Hasenohrlová
Pěkné, mladistvé.....korále bych nedala Hodnocení 2
Helenka Vambleki
Líbí se mi Renatin mladistvý styl oblékání. Setkávám se s mnoha seniorkami a jen málokterá by vylezla v tomto - byť by to bylo na dovče na Mallorce. A to je právě ke škodě všech těch usedlých babek v kostýmcích. Takže volnočasové oblečení hodnotím velice kladně a dávám 1
Renata Macháčková
Moc děkuji za kladné ohlasy k soutěžním fotografiím. Ráda bych k nim ještě něco doplnila..........Jsou pořízeny 28.12.2014 na Mallorce a nepředpokládala jsem, že je budu zveřejňovat. Přítel amatérsky fotí... Zavazadlo jsem samozřejmě měla / batůžek přes rameno/, ale na focení jsem ho odkládala. A šperky? Ráno jsme se vydali ven na celý den...kromě túry po pobřeží /žádné šplhání po skalách/ jsme taky navštívili několik městeček,kavárnu , jeskyně..... Je moc dobře, že každá máme svůj vkus, názor ...svět je potom pestřejší, barevnější . Díky
Svatava Páleníková
Sportovní styl paní Renatě rozhodně sluší, jen mi celkový dojem kazí poněkud nepřirozená poloha na první fotografii. Ty další dvě fotky už jsou fajn. Tedy dávám 2.
Hana Šorejsová
Toto vybavení pro volný čas - tedy oufit paní Renaty je mi velmi blízký, ráda nosím takové oblečení. Souhra barev ladí, vesta má opravdu pěknou barvu, která rozzáří. Šála je prima doplněk, chybí mi kabela ve sportovním stylu, doplněk z korálků bych nahradila kůží. Celkově modelka velmi sympatická a půvabná, outfit pro volný čas hodnotím známkou 2.
Lidmila Nejedlá
Paní Renata zvolila vhodný outfit, protože nese na svých bedrech skalní masiv a vestou si chrání ledviny. V předu není příliš vyvinutá, proto zvolila pro lepší dojem korále. Je hezká, proto nenosí brož jako já, abych odpoutala pozornost od ksichtu. Je na procházce, na túru do skal by si asi vzala pohorky a korále by skryla v kapse. Postrádám batůžek nebo aspoň ledvinku. Možná má sebou nosiče.
Marie Foltýnová
Paní Renata vypadá velmi dobře.Barvy k sobě ladí,ale stačila by mi ta šála.Modelka vypadá velmi mladistvě.
Eva Balúchová
Paní Renata je pěkná paní,působí velice mile.Zelená vesta jí krásně rozsvítila,sluší jí. Celkový outfit je dobře sladěný a určitě i pohodlný. Já osobně bych k takovému oblečení korále nevolila,ale když se to Renatě líbí,tak proč né. Dávám 1-
Jana Šenbergerová
Sama bych si takové korále ke sportovnímu oblečení nevzala, ale na paní Renatě mi nevadí. Celek na mě působí svěže a vyváženě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.