Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

13. 2. 2015

Zdravím všechny příznivce těchto stránek a zároveň bych vám chtěla představit můj outfit pro volný čas. Jako jedna z mála žen, co ráda nosí sukně, šatičky a boty na vyšším podpatku.
 
Můj outfit pro volný čas byl nenositelný, ležel nějaký čas ve skříni spolu s khaki halenkou. Koupila jsem si jej kdysi ve výprodeji, i když materiál viskóza a elestan, výborná kombinace materiálů, mi vyhovovala, i barevné zpracování i střih. Přesto mi byly šatičky krátké, tak skončily ve skříni. Jak jsem je objevila, rozstříhala jsem khaki halenku, donesla k sousedce, ta mi ušila rukávky a spodní díl nastavila, aby nebyly krátké, jemným volánem. A outfit pro můj volný čas je na světě a patří mezi mé nejoblíbenější.

Šaty jsou v kombinaci různých květů barevné, nosím je s vínovým sakem v barvě šatů a ve stejné barvě mám i kabelku. Někdy si k tomuto outfitu vezmu béžově-šedé letní sako a béžovo-šedou kabelu a béžové boty bez paty, nejsou podmínkou. Tím, že je sako světlejší, oživí tento outfit. Na fotce, kde stojím v hale na chodbě, se záběr zrovna moc nepovedl, ale i profesionální fotograf přistihne pravou modelku v nezvyklé poloze. Jako doplněk mám náušnice v barvě šatů, a když svítí sluníčko, nosím brýle, pokud je někde nezapomenu.
 
Boty na fotkách jsou na klínku khaki šedo - béžové, která myslím ladí s celým outfitem. K tomuto outfitu se hodí i nízké baleríny v barvě do khaki. Na fotce můžete vidět 3/4 kabátek, který jsem zvolila na odpolední procházku a posezení v kavárně. Tento kabátek velmi ráda nosím, je z příjemného materiálu, dobře se udržuje, má vyšší nařasený límec, a protože mám dlouhý krk, tak se mi tam hezky schová. A nebyl zrovna nejlevnější, dlouho jsem váhala, ale nakonec patří k mým oblíbeným kouskům.
 
V tomto outfitu pro volný čas si ráda zajdu s kamarádkou do cukrárny na kávu, s manželem na procházku, na různé návštěvy, do kina, na vernisáže, výstavy, dokonce i na malý nákup. Protože se v tomto outfitu cítím moc dobře a mladistvě tak jej volím i na cestu autem. Materiál na šatech se nemačká a to mi vyhovuje.

I když nejsem náročná, snažím se, aby outfit byl pokud možno barevně sladěn a také aby splňoval moje požadavky a účel, ke kterému byl určen.  Za malé peníze se dá někdy pořídit pěkný kousek do šatníku.
Pro mě je žena ženou v kostýmu, šatech či v sukni.

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Vidím paní Alenu jako plnokrevnou extrovertní ženu, která miluje společnost a ráda se baví. Její outfit odpovídá naprosto jejímu přirozenému naturelu - je výrazný, barevný, provokativně míchá krajku s výrazným květinovým vzorem - a mně se to moc líbí. V tomto základním outfitu bych ubrala doplňků - náušnice neladí barevně, vidím tam žlutou - a ta v celém outfitu není, navíc je v něm spousta barev a žlutá se tam opravdu už nehodí. A také se nehodí ke všem šperkům hodinky, které jsou v přísném geometrickém tvaru - ke krajce a výraznému dezénu - nevhodné. Kabátek je krásný, ale je příliš sportovní k tomuto velmi ženskému výraznému stylu.
Hodnotím známkou 3

Elen Zajíčková:
Paní Aleno, jste velmi výrazný typ a působíte opravdu krásně žensky. Líbí se Vám vše, co je ženské, což by bylo vlastně fajn. Ale jen v případě, že byste znala míru. Ve Vašem stylu je patrný přebytek. Přemíra všeho. Od vzorů, ozdob přes doplňky. Z Vašeho doprovodního textu cítím, že "čím více, tím lépe." Přitom Vaší  největší ozdobou  je  přirozený  půvab. Ten ovšem zaniká ve spletici laciných detailů. Uberte, nechte vyniknout sama sebe.
Hodnotím známkou 3

Scarlett Wilková:
Jsem tentokrát krutá, ale paní Alena je krásná žena a proto je mi líto, že to tímto, pro mě až cirkusovým vzhledem, kazí. Je to ukázka, že snaha o sexy a mladistvou image nemusí vždy vyznít tak, jak nositelka oblečení zamýšlí. Na mě působí tato kombinace šatů, náušnic a účesu poněkud lacině. Omlouvám se, jestli hodnocením paní Alenu naštvu. Ale ona je tak výrazně pěkná žena, že kdyby měla ke svým hustým vlasům a skvělé postavě už jen úzké černé kalhoty a bílou košili, byla by to naprostá pecka.
Hodnotím známkou 4

Redakce:
I na nás působí paní Alena přirozeně žensky. Oceňujeme podrobný popis outfitu a především podíl vlastní invence a svépomoci.
Hodnotíme známkou 2

 

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 2,8

Celková výsledná známka je 2,96


 

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Paní Aleno, myslím, že mnoho lidí jste nepobouřila, protože to všichni bereme jen jako hru, nic víc, alespoň já ano. Vkládáte mi do mých úst, co jsem nesdělila, jsou to jen Vaše slova a názory. Vy jste zde neudělala pozdvižení svou vizáží, ale tím jak se ke všemu vyjadřujete. A já když někoho už mám hodnotit vidím za vizáží především človíčka, nejen oděv a z paní Lidmili vyzařuje klid, oduševnělost, životní zralost. I já jsem mimo jejího textu fota nehodnotila nejlépe a přesto mne paní Lidmila zaujala hlavně jako žena-člověk.
Alena Várošová
Paní Evo,paní Vanda má pravdu.Paní Lidmila byla kdysi krásná žena viz portál 52 let,ale zub času se podepíše časem na každé z nás.Stáří nelze tzastavit Jak jsem to napsala,tak si za tím stojím i když mnoho lidí jsem si proto pobouřila a nebylo to tím,že jsem na posledním místĚ a budu aspon PRVNÍ OD KONCE.Vím z Vašeho článku,že jste přišla o svou drahou maminku.Každý máme v srdci žal ,smutek i paní Lidmila a tím chcete říc,že když je někdo víc výrazný ,že by měl na hlavě nosit burku a nebo mít hlavu zabořenou do písku jak pštros.V tom to není,tady se nehodnotí jestli má člověk rozervané srdíčko,či nikoli.ˇA tím,že jsem se přihlásila a udělala jsem tady pozdvižení snad svou vizáří, či svými články,asponˇse tady něco děje,vždytˇse bavíme,jde jenom o hru.
VANDA Blaškovič
Vážená paní Krausová, tady se jedná o Velkou módní soutěž, kde se hodnotí, která z nás předvede lepší outfit a tím i sebe. Proto se dělá i pořadí. Jedná se o hru, soutěž, kde se určuje pořadí. Takže určitě bude někdo ze soutěžících lepší a někdo horší. Člověk může mít v této soutěži srdíčko, duši, energii ale když se prostě nevhodně oblékne, tak neobstojí, tedy myslím že neobstojí. Srdíčko je chvályhodná věc ale jaksi v této soutěži není prioritní. Toť můj názor. Děkuji.
Eva Krausová
Paní Alenko, nad věcí asi moc nejste, dle toho, jak jste hodnotila paní Lidmilu. A nejde ani tak o body, jako o slovní vyjádření k nim. Já také nechodím ke kosmetičce,ani k prof.fotografovi/zajímavá fota lze udělat i bez něj/, dokonce se ani léta nemaluji,ač by mě řasenka a rtěnka zvýraznila někdy...Prostě to k životu nepotřebuji. A myslím, že zde z nás žádná není ani lepší, ani horší, vše je o něčem úplně jiném, než o vizáži... Je to o srdíčku,duši, životní energii a úsměvu na svět, chcete-li.Eva
Júlia Vonásková
p. Aleno,nic mě nepřišlo,žádný vzkaz,požádala jsem o přátelství,protože bych Vám chtěla napsat.....ale ne veřejně krásný večer přeje Julie
Soňa Prachfeldová
Paní Aleno, jste přirozená, velmi hezká žena, podívejte, jaký jste vzbudila ohlas. Každý se oblékáme podle svého vkusu a možností. A jste tedy krásná venkovanka, rozesmála jse mě s těmi slepicemi a hospodářstvím, super !
Alena Várošová
Paní Julie odepisovala jsem Vám 2 x ,ale nodeodešlo to,asi je to blokováno,škoda.
Júlia Vonásková
P.Aleno,srdečně Vás zdravím,asi jsem o něco přišla,hodnocení,ještě pokračuje?já jsem myslela,že prvních deset,...kde jsou ostatní děvčata?že by nás už nechali v klidu !at se přihlásí,jsem zvědavá na ně jak zvládnou kritiku.P.Aleno nic si z toho nedělejte,hlavně se usmívejte a budte nad věci,vsechno jsem prošla,přečetla,našla a je mě to jasné!hluboce se omlouvám za hodnocení!!!!!!!.já o popularitu nestojím,tak mlčím,čím víc se budete hájit,tím to bude horší,krásný den Vám přeju a hlavně usměv:)
Alena Várošová
Paní Evo,pokus by jste si přečetla všechna hodnocení i odpovědi,tak by jste zjistila,že jsem dávno nad věcí,než jste na to přišla Vy.Fotky jsem tam dala jaké jsem měla po ruce, fotiila mě spolubydlící...Kdybych věděla,že se do takového soutěže přihlásím oběhla bych kosmetičku,kadeřnici ke kterým nechodím i profesionálního fotografa.Každému se zrovna nemusím líbit a nemusím být každému sympatická.Hodnocení mě nemůže rozházet.Že mám nehorší bodování,to mě vůbec netrápí,ještě je tam jedna volná známka 5,která mě asi chybí..Jste lepší gratuluji.
Eva Krausová
Paní Alena nemohla myslím u poroty dopadnout lépe... 3 foto s kabátkem je myslím nevkusné vzhledem k věku a málokterý fotograf by ji takto fotil... Chybí i nápad na prostředí,jistě by se fota dala oživit zcela jinak, aby prostředí dodalo paní Aleně šmrnc společenské dámy. Hodnocení? 3 a za třetí foto 4, nemohu si pomoci. A asi by měla být více nad věcí a nebrat tak vážně kritiku některých v diskusi. Je to jen zábava přece.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.