Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

13. 2. 2015

Zdravím všechny příznivce těchto stránek a zároveň bych vám chtěla představit můj outfit pro volný čas. Jako jedna z mála žen, co ráda nosí sukně, šatičky a boty na vyšším podpatku.
 
Můj outfit pro volný čas byl nenositelný, ležel nějaký čas ve skříni spolu s khaki halenkou. Koupila jsem si jej kdysi ve výprodeji, i když materiál viskóza a elestan, výborná kombinace materiálů, mi vyhovovala, i barevné zpracování i střih. Přesto mi byly šatičky krátké, tak skončily ve skříni. Jak jsem je objevila, rozstříhala jsem khaki halenku, donesla k sousedce, ta mi ušila rukávky a spodní díl nastavila, aby nebyly krátké, jemným volánem. A outfit pro můj volný čas je na světě a patří mezi mé nejoblíbenější.

Šaty jsou v kombinaci různých květů barevné, nosím je s vínovým sakem v barvě šatů a ve stejné barvě mám i kabelku. Někdy si k tomuto outfitu vezmu béžově-šedé letní sako a béžovo-šedou kabelu a béžové boty bez paty, nejsou podmínkou. Tím, že je sako světlejší, oživí tento outfit. Na fotce, kde stojím v hale na chodbě, se záběr zrovna moc nepovedl, ale i profesionální fotograf přistihne pravou modelku v nezvyklé poloze. Jako doplněk mám náušnice v barvě šatů, a když svítí sluníčko, nosím brýle, pokud je někde nezapomenu.
 
Boty na fotkách jsou na klínku khaki šedo - béžové, která myslím ladí s celým outfitem. K tomuto outfitu se hodí i nízké baleríny v barvě do khaki. Na fotce můžete vidět 3/4 kabátek, který jsem zvolila na odpolední procházku a posezení v kavárně. Tento kabátek velmi ráda nosím, je z příjemného materiálu, dobře se udržuje, má vyšší nařasený límec, a protože mám dlouhý krk, tak se mi tam hezky schová. A nebyl zrovna nejlevnější, dlouho jsem váhala, ale nakonec patří k mým oblíbeným kouskům.
 
V tomto outfitu pro volný čas si ráda zajdu s kamarádkou do cukrárny na kávu, s manželem na procházku, na různé návštěvy, do kina, na vernisáže, výstavy, dokonce i na malý nákup. Protože se v tomto outfitu cítím moc dobře a mladistvě tak jej volím i na cestu autem. Materiál na šatech se nemačká a to mi vyhovuje.

I když nejsem náročná, snažím se, aby outfit byl pokud možno barevně sladěn a také aby splňoval moje požadavky a účel, ke kterému byl určen.  Za malé peníze se dá někdy pořídit pěkný kousek do šatníku.
Pro mě je žena ženou v kostýmu, šatech či v sukni.

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Vidím paní Alenu jako plnokrevnou extrovertní ženu, která miluje společnost a ráda se baví. Její outfit odpovídá naprosto jejímu přirozenému naturelu - je výrazný, barevný, provokativně míchá krajku s výrazným květinovým vzorem - a mně se to moc líbí. V tomto základním outfitu bych ubrala doplňků - náušnice neladí barevně, vidím tam žlutou - a ta v celém outfitu není, navíc je v něm spousta barev a žlutá se tam opravdu už nehodí. A také se nehodí ke všem šperkům hodinky, které jsou v přísném geometrickém tvaru - ke krajce a výraznému dezénu - nevhodné. Kabátek je krásný, ale je příliš sportovní k tomuto velmi ženskému výraznému stylu.
Hodnotím známkou 3

Elen Zajíčková:
Paní Aleno, jste velmi výrazný typ a působíte opravdu krásně žensky. Líbí se Vám vše, co je ženské, což by bylo vlastně fajn. Ale jen v případě, že byste znala míru. Ve Vašem stylu je patrný přebytek. Přemíra všeho. Od vzorů, ozdob přes doplňky. Z Vašeho doprovodního textu cítím, že "čím více, tím lépe." Přitom Vaší  největší ozdobou  je  přirozený  půvab. Ten ovšem zaniká ve spletici laciných detailů. Uberte, nechte vyniknout sama sebe.
Hodnotím známkou 3

Scarlett Wilková:
Jsem tentokrát krutá, ale paní Alena je krásná žena a proto je mi líto, že to tímto, pro mě až cirkusovým vzhledem, kazí. Je to ukázka, že snaha o sexy a mladistvou image nemusí vždy vyznít tak, jak nositelka oblečení zamýšlí. Na mě působí tato kombinace šatů, náušnic a účesu poněkud lacině. Omlouvám se, jestli hodnocením paní Alenu naštvu. Ale ona je tak výrazně pěkná žena, že kdyby měla ke svým hustým vlasům a skvělé postavě už jen úzké černé kalhoty a bílou košili, byla by to naprostá pecka.
Hodnotím známkou 4

Redakce:
I na nás působí paní Alena přirozeně žensky. Oceňujeme podrobný popis outfitu a především podíl vlastní invence a svépomoci.
Hodnotíme známkou 2

 

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 2,8

Celková výsledná známka je 2,96


 

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Jo,jo je krásně být na světě,ale kde?.Vím,že tady nejsme u některých žen vítané,ale to mně tak nebolí.Jen jsem nemusela lést po druhé v životě na stará kolena do takové soutěže,jako kdyby mi to minulý rok nestačilo. Ale za chyby se platí.Jen se raduji,že si držím stále poslední místo a že mne si nikdo, nikdo nedovolí přeskočit,sláva.Tak tam budu sedět v pohodě, usmívat se na všechny až do konce března a usmívám se ráda. Člověk se Julko v životě splete a vkročí tam a potom pozná,,že by měl raději sedět doma za pecí a louskat ořechy......S úsměvem Alen
Júlia Vonásková
Alenko,je krásně na světě, přišla jsem na to,že se nakonec mám moc ráda,že jsem jiná a žádná šedá myš,spletla jsem se,nepatřím sem......čím dál víc lituji,že jsem ukázala svou tvář,takže hlavu vzhuru a usměv, když jsem napsala,že nás mezi sebe nepustí, měla jsem pravdu a jsem i ráda,jdu si svoji krásnou cestou s usměvem......krásný večer přeje Juli
Júlia Vonásková
Alenko ponožky taky seženu a barva bude pink,aby ladili k těm šatum......krásný den s usměvem Juli
Alena Várošová
Dobrý večer p. Juli,díky za pár vět psaných tak,jak to cítíte.Je nás tady víc na těchto stránkách a každá z nás má své kouzlo,třeba i neviditelné,z každé z nás vyřazuje něco jinéného, /každá z těchto paní,či dam,.jak chcete //je svým způsobem zajímavá,krásná svou duší,jak to napsala paní Eva s Meginkou.Jak by to vypadalo,kdybychom byly všechny stejně,naklonované? Hezký a hlavně pohodový večer všem Alen
Júlia Vonásková
Dobrý večer Alenko,chvilku jsem tady nebyla,byli trochu zmatky,tak jsem nikoho nepoštuchovala,ale koukám,že tady není skoro nic nového,není koho hodnotit,do koho štouchat ,ženský každá je svým zpusobem krásná a v tomto věku,to máme napsáno ve vráskách......z někoho sálá živelnost jako p. Alena,někdo je ftipný,někdo hodně přemýšlí a potom ,že se svět točí jenom kolem mladých...houby....máme nárok se smát,doufám,že co nejdřív tady uvidím někoho nového,aby se to znovu rozjelo....p. Aleno přeju veselou mysl...jste živel.....Julie .:)
VANDA Blaškovič
:)) jo, to je ve hvězdách...:)) opravdu nevím jestli seberu odvahu..:) snad..
Júlia Vonásková
jé tady to je jako v Ringu
Alena Várošová
Nebojte paní Vando,já jsem to dobře pochopila,že jste psala k soutěži.Tak kdy Vás tu uvidíme?Za den,dva? Hezký večer
VANDA Blaškovič
Jen aby bylo jasno . Já jsem se vyjadřovala k názoru paní Krausové a pak všeobecně k soutěži. V žádném případě jsem se nevyjadřovala k nějaké soutěžící. Od Vašich dohad se dámy distancuji.
Alena Várošová
Paní Evo,já Vám Váš názor neberu,každý můžeme mít jiný názor. Nebudeme tady omílat jednu a tutéž osobu a dohadovat se jak hokynářky na trhu je to pod mou i Vaší úroven.A nechci se vracet k jedné a téže věci,přeji hodně štěstí

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.