Velká módní soutěž:
Proč jsem do toho šla

Velká módní soutěž:
Proč jsem do toho šla

2. 4. 2015

Velká módní soutěž je uzavřena. Přečetla jsem si články žen, které psaly, proč do toho nešly. Po kratším váhání jsem se rozhodla napsat, proč jsem já do toho šla. Spoustu let jsem trpěla pocitem méněcennosti. Věřte, nic příjemného to není. Jak jsem napsala už v prezentaci, chtěla jsem si něco dokázat. Chtěla jsem si dokázat, že překonám trému, kterou trpím, i když na to nevypadám. Chtěla jsem věřit, že neskončím poslední a třeba i vyhraju. A nevěřím tomu, že si to nemyslela každá z žen, která se přihlásila.

Organizátoři soutěže asi sami netušili, co tím rozpoutají. Rivalita je lidská přirozenost a zaplať pánbů, že jsme každý jiný, jinak by to byla dost nuda. Ano, byla to hra a měla to být zábava. Přiznám se bez mučení, že já jsem to brala docela vážně. A ano, měla jsem zlost, když jsem od jedné z porotkyň dostala za 3 a sepsula mi moje oblečení tak, že by mělo jít rovnou do popelnice. Proto ale nepřestanu číst její články v Magazínu MF. Zlehčovat to, že to byla jen zábava, lze ve dvaceti, ale pro šedesátnice a výše to až taková sranda určitě nebyla. Nevěřím tomu, že všechny, které takzvaně nesly kůži na trh, aspoň v koutku duše nepomýšlely na výhru. Jinak by to bylo pokrytectví.

Jsem v rozpacích, pokud se jedná o hodnocení ostatních přispěvatelů. I já jsem párkrát hodnotila a snažila jsem se vždy zachovat objektivitu. Někdy to bylo dost těžké. Soutěžit s profesionálním fotografem, upravenými fotografiemi a v neposlední řadě velmi dobře vypadajícími dámami není nic lehkého. Trošku jsem si připadala jako vetřelec, protože hodně z vás se asi už zná delší dobu, nebo už předváděla. Že některá hodnocení a následující debata kolem nich zaváněly zlobou a závistí nikoho nectí, ale bohužel je to také lidské.

Konec mentorování. Samozřejmě, že moje milované oranžové boty, barevné tričko a capri kalhoty nezavrhnu a vesele a s radostí je budu nosit do roztrhání. Dokonce jsem si v Lidlu ve slevách zakopila červené botasky a už se těším, až si je budu moct vzít. Nemusíme mít v šatníku Pradu nebo Coco Chanel, abychom se v tom, co máme na sobě cítily dobře, že?

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Naďo souhlas, nosme to, v čem se cítíme dobře, také jsem měla náhlé hnutí mysli, když jsem to dala a to je důležité, to byla naše statečnost, naše já a i když jsem někde dole , cítím se dobře a moc !
VANDA Blaškovič
Ano, krásně jste to napsala paní Naďo...je lehce se případně podívat zpětně, jak kdo hlasoval. Ale proč to dělat? Obdivuji Vaši odvahu, já jsem celkem odvážná, ale tady jsem byla strašpytel...:) přeji Veselé Velikonoce!
Marie Magdalena Klosová
Milá paní Naďo,napsala jste to krásně.A jste hodná,že nechcete opustit tyto stránky.To,co se "semlelo"kolem soutěže ,nedává dobrou známku mnoha hodnotitelům.Ale věřte mi,respektive nám,co teď komentujeme Vaše vyznání,že jsou tu většinou sympatičtí a přátelští lidé.Mějte se tu hezky.
Olga Štolbová
Naďo, ve všem s Tebou souhlasím a prohlašuju, že podobné oblečení v létě nosívám na zahrádku i na ulici a je mi v něm velmi dobře...***
Eva Mužíková
Naděždo, velmi hezky jste vyjádřila své pocity z této soutěže. Vašich upřímných slov, která v mnohém vyjádřila to, co jsem během soutěže prožívala i já, si velice vážím.
Zuzana Pivcová
Myslím, že děláte dobře, když chcete zůstat sama "ve své kůži". Není moc dobré nechat se nastylizovat do něčeho, co Vám není vlastní, i když to třeba ten poradce nemyslí zle. Zkrátka má jen jiný zrak, a to i vnitřní.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.