Proč nemůžu soutěžit

Proč nemůžu soutěžit

20. 6. 2015

Tak nevím, ale myslím si, že  je íčko docela zahlceno soutěžemi. Jde jedna za druhou a já jako soutěživá osoba se snažím také něco vyhrát. Nevyhraju nic, ale pošramotím si sebevědomí.

Mám špatný outfit, nekvalitní fotoaparát, a protože už nikam nejezdím, nemůžu nikomu ani dovolenou doporučit. Je mi to líto, ale snažím se smutek v sobě potlačovat. Ani soutěž o Pečenku pro mne není. Nevařím. Pro jednu osobu to ani není zajímavé. Děti mi totiž zaplatily obědy v místním bufetu, a tak si každý den se svým ešusem pro ně chodím. Děti mají dobré svědomí, že jim maminka neumře hlady, a mně nehubne tolik peněženka.

Je to fajn, ale co když ještě někdy příjde čas a budu pro někoho vařit? Pečenku mít nebudu. Je to soutěž opravdu vypečená. Nevím, co si vymyslíte příště, ale myslete také na mne. Díky!

Nebo možná? Na modelku by to chtělo, trochu vypracovat tělo. No hin se hukáže a já už určitě příště něco vyhraju.

P.S.: Soutěže tedy pro mne nic moc, ale stejně jsem ráda, že se dozvím kam, kdyby to šlo, bych se mohla podívat, a určitě si přečtu dobré recepty.  Podívám se na pěkné video pana Jiřího, na modelky i básnířky. Prostě, stejně jsem na íčku ráda a je mi opravdu líto, že už trochu nezapadám a vlastně nic pozoruhodného nemohu přinést do vašeho kolektivu.

glosa soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Broumová
Hano, pro mě jste vítězka v nezveřejněné soutěži "nezařazených". Zvedla jste mi sebevědomí, děkuji. Portál navštěvuji krátce, lidé vstřícně, přátelsky poradili, ale nechci se stále ptát, peleton se vzdaluje :) . Prosím, pište dál, Váš úhel pohledu je výborný.
Hana Rypáčková
Hanko. Soutěžit- nesoutěžit...Taky to nestíhám, zvláště v létě ! Ale je nás tu víc takových. Na srazu se lidé poznají, ale i jinak se dáme dohromady.Ten sever je velmi akční. Na ten nemáme, ale jinak to taky zvládneme. Hanko, jsi skvělá. A máš smysl pro humor. Já to taky tak beru.
Dagmar Bartušková
Paní Hano, po přečtení Vašeho článku se má dobrá nálada scvrkla a je zralá na botox. Takhle se litovat. Jste postavená na samých negacích. Otevřete okno dokořán a podívejte se na ten BOŽÍ SVĚT, vždyť je na něm tak krásně, jen chtít. Mně foťák kdosi odcizil a můj profil na íčku je čistý jako Slovo Boží, no a co? Život jde dál!
Libuše Křapová
Hanči, nemohla jsem reagovat hned, nebyla jsem zde, odešla jsem odpeckovávat třešně. Naštěstí jsem zapomněla vypnout počítač, normálně bych ho vypnula a možná koukla až zítra. Ale teď mi to nedá něco nenapsat. Můžu tykat? Trošku jsi mi kápla do noty, tím, jak jsi napsala, že je tu už stmelený kolektiv a ty jsi mimo. Víš, ono je to všechno o nás. Právě nedávno jsem přemýšlela o tomtéž. Že jsem trochu vypadla. Ale že si za to můžu sama. Nepřihlašuju se, občas neodpovídám na vzkazy, i kamarádkám na meilu. Teď přes léto je prostě více věcí najednou. Nevím, o čem se děvčata baví na chatu, nemám přečtené články ani příspěvky pod nimi. Ale to je můj problém, ne ostatních. Píšeš, že nemůžeš jezdit na srazy, ale o tom to přece není. Proč se tady do toho pletu? Protože by mi bylo líto, kdybys už nikdy žádný pěkný článek nenapsala. Protože píšeš pěkně. A protože, si myslím, že se ti asi něco smutného, nepěkného, bolavého stalo, vždyť tvoje příspěvky nejsou pesimistické. Tak se nás nestraň, občas se zamíchej, napiš něco hezkého :-))) A nebo mi teď třeba vynadej, že mi po tobě nic není. I to je emoce a emoce musí ven. Zkus si zasoutěžit , třeba něco vyjde. Proč by jsi nemohla vyhrát? Pěkný víkend, Hanči.
Hana Šimková
A nejsem prosím vůbec zapšklá.Jenom jsem sebekritická a taková mizím.
Hana Šimková
Libuško já jsem to také jako legraci brala, ale je fakt, že teď jsou soutěže takové, ve kterých zvítězit opravdu nemůžu.
Hana Šimková
Já to vím, že si to přejí a přeji jim to také.Jenom mám takový dojem, že už sem trochu nepatřím a né jenom kvůli soutěžím. Nemůžu jezdit na srazy a ten kolektiv tady už začíná být hodně stmelený. Nechci být skeptická,ale opravdu nevím, čím bych přispěla.Jistě, že budu na íčko chodit,ale psát už asi nebudu.Přeji vám hodně štěstí. Íčko opravdu jede.
Libuše Křapová
Hanko Š., a tak proč si nezasoutěžit? Třeba vyhrajete právě tu pečenku a můžete ji dát některému z dětí jako revanš za ty zaplacené obědy :-))) A co se týká toho modelingu - já taky byla modelka, hned v první várce, a rozhodně modelkovou postavu nemám. Proč se vzdávat předem? A pokud přece jen nic nevyjde, tak co, aspoň byla legrace . :-)))
Redakce i60
Paní Šimková, mrzí nás Vaše skepse, třeba právě Pečenku můžete vyhrát stejně jako kdokoliv jiný, kdo se soutěže zúčastní. Na i60 soutěžíme proto, že si to většina čtenářů přeje. Uvidíte, že to jednou vyjde i Vám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...