Vzpomínka na pobyt
ve zvonečkovém penzionu

Vzpomínka na pobyt
ve zvonečkovém penzionu

19. 7. 2015

Zvonečky cinkají na Šumavě - v penzionu Zvoneček u Srní. Majitel sbírá zvonečky všech provedení a má jimi vyzdobenu restauraci. Penzion je mimo obec - na samotě - přesto ale dobře dostupný. Přímo u zastávky autobusu (místní spoje po okolních krásách Šumavy), ale přijíždí sem také autobus z Prahy.

Týden tu utekl jako voda, prý bývá i dostatek hub (byla jsem tu ale v jinou dobu). 

Kontakt: www.sumava-zvonecek.cz  email: penzion@sumava-zvonecek.cz      

A majitel bude mít radost, pokud ze zavazadla "osvobodíte" další zvoneček!

dovolená naše tipy naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Milá Naďo, těší mne, že můj tip na D lze použít. Moje fenka tehdy již nežila - pejsek majitelů byl však roztomilý a hravý. A je každého volba: Pejska volně a manžela "na vodítku", nebo naopak, že??
Naděžda Špásová
Velmi zajímavá nabídka. Vypadá to tam moc hezky. Myslím, že tam bude naše příští dovolená. A můžou tam psi a jak mě, asi paní majitelka, utvrdila i jiná zvířata. Děkuji za typ.
Květoslava HOUDKOVÁ
Ahoj Soňo - pokud pár dní "vydržíš", dám informace o Hotelbusech na "i60" = jako "můj tip na D"/článek. Myslím, že redakce zveřejní a zaujme to i dost lidí.
Soňa Prachfeldová
Máš pravdu Květo, hned jsem se dívala a myslela jsem, že je to ten autokar pro 4-6 lidí. Dál jsem nepátrala, ještě se mrknu.
Květoslava HOUDKOVÁ
Soňo, různé CK už mají autokary s lůžk. úpravou a to si lidé pletou = to nejsou Hotelbusy!! Já o tom vím dost - dokonce osobně znám managerku - každý rok představí některý typ Hotelbusu na cestovat. veletrhu v Praze. Jezdím je tam navštívit, "pokecat si", přivézt nový krásný katalog, získat informace atd. Zrovna, když jsme byli v Maďarsku, se ta managerka vdávala. Jeden z řidičů mi dokonce půjčil svůj služební mobil = abych jí mohla popřát a "ušetřila". Byla jsem nejstarší z té party (14) účastníků - a všichni o mne pečovali, jako o svou babičku - paráda!
Soňa Prachfeldová
Květo Hotelbusem jsem opravdu ještě nejela, dokonce to slyším poprvé, jsem ráda, že jsi se tak rozepsala, spoustu věcí se člověk od Tebe dozví. Už jsi zapracovaná na pc, že - jsi šikulka.
Zuzana Pivcová
Jsi, Květo, opravdu podnikavá. A nejvíc oceňuji, že umíš vše kriticky vyhodnotit a to, co se Ti zamlouvá, doporučit dál.
Květoslava HOUDKOVÁ
Soňo, auto jsem nikdy neměla, kempy neokusila - pod stan by mne stejně nikdo nedostal - já chci aspoň čistou postel a pevnou střechu nad hlavou. Říká Ti něco cestování Hotelbusem ? Před 4 r. jsem tak byla - aspoň v Maďarsku = super zážitek, stojí za vzpomínání (Hotelbusy jezdí po celém světě, ale na to už mizerný důchod nestačí a věk už skoro taky ne).
Soňa Prachfeldová
Květo tam je tak nádherně, letos zavítáme i do Srní, vyjíždíme po kraji a výletech z kempu. Jsi fakt dobrá !
Květoslava HOUDKOVÁ
Asi to bude tím, že mne cestování baví a pokud ještě zvládám, nejezdím na stejné místo!. Když už vydám peníze, chci vidět vždy něco jiného = dokud to jde. Teď až do konce měsíce funguji jako "psí MŠ" pro fenku, jejíž rodina odjela na D, ale v srpnu se zase začnu toulat. Turistiku už nezvládnu, ale kam mne co doveze, tam budu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...