Chladivý pozdrav od moře

Chladivý pozdrav od moře

23. 7. 2015

Dobrý den všem! Posílám trochu ochlazení od moře. Myslím, že se bude v dnešních parnech hodit. Co já se vše díky i60 nenaučím! Nyní jsem vytvořila první video. Prosím, omluvte jeho kvalitu, teprve se učím. Pokud vydržíte alespoň do poloviny, budu ráda.

Natáčeno bylo před deseti dny ve Vrbosce na Hvaru v 6.30 ráno. Poseidon se opravdu zlobil. Ten zvuk, co slyšíte, je vítr spojený s nárazy vln na pobřeží. Na konci videa se mi objevila na obrazu černo-růžová svislá čára – asi jsem natáčela moc proti slunci? Do takového rozbouřeného moře není radno vstupovat. Počkejte si, až se zklidní. To byste ho skoro nepoznali!

Pak uvidíte moře zklidnělé na fotografiích. Je to stále to stejné moře, ale zachycené za různého počasí a v různou denní dobu. Někdy je moře modré, někdy zelenomodré - tyrkysové, někdy zelenkavé, někdy do šeda, někdy černé, ale stále je slané. 

Snad i takto virtuálně vás trochu potěší a ochladí. A o to mi jde.

 

cestování dovolená video
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Na dálku a na fotkách je to krása. Jinak mě moře spíše děsí. Za sebe jsem moc ráda, že je od nás daleko. Milovníky moře jsi určitě moc potěšila, když i já před tebou smekám.
VANDA Blaškovič
Zuzano, díky, jsem ráda, že jsem Ti připomněla hezké chvíle. Jitko, to rozbouřené moře je docela v této době vyjímečné, ale ochladí...A Alenko, já ne!!! Ten akrobatický výkon je naší nejstarší vnučky. 11 let. Já jen cvakala a měla radost ze snímků. Aleno, jste tu již mezi námi dosti dlouho, co kdybyste navrhla tykání?.....:) Děvčata, všem děkuji za komentáře. A tady nezaprší a nezaprší...čekáme na déšť jako na smilování...znáte to...
Jitka Chodorová
Díky Vando, to je živel viď? Já teď sedím u otevřeného okna, jak sem proudí čerstvý vzduch z venku, tak jsem úplně cítila ten příjemný chlad rozbouřeného moře.Jinak ale miluji moře teplé.Video i fotky supr.
Alena Várošová
Paní Vando,fotky jsou přímo jako od profesionálního fotografa,jako pohlednice všech barev moře,pokaždé za jiného počasí, nádhera Odceňuji dokonalé, úžasné a akrobatické výkony při skoku do moře,to bych teda nedala.Gratuluji.Kdo se přidá,kdo to dokáže jak Vanda? Zřejmě babiččinou zásluhou z dětí vyzařuje radost a spokojenost Na video jsem se vydržela koukat do konce,jak se moře zlobí a ta čára o které píšešete,kdyby byla za obzorem,tak bychom si si mohli myslet,že se žene bouřka....V těchto parných dnech každý čeká ochlazení i osvěžení chlazeným nápojem a chladivou sprchou.Děkuji za šum nezbedného moře.
Zuzana Pivcová
Minulý týden na chalupě v jižních Čechách jsem objevila svůj starý cestovní deník z černomořského letoviska Gagra v Abcházii (bylo mi 23). Tam jsem si popsala, jaké barvy má moře, na něž jsem se dívala po nočním příjezdu první ráno z balkónu - blízké, vzdálenější, až to na obzoru, ozářené sluncem nebo ještě skoro spící, měnící se během dne. Hodně jsem si to Tvým příspěvkem připomněla. A video mi zase kromě skutečného pobytu u poněkud rozbouřeného moře připomnělo zvukovou kulisu v jedné solné jeskyni, kde kromě hukotu moře a semtam hlasů letících ptáků nebylo nic, a přesto to bylo tak uklidňující!! Je to živel, na který pohlížím s obdivem, ale i s patřičným respektem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...