Chladivý pozdrav od moře

Chladivý pozdrav od moře

23. 7. 2015

Dobrý den všem! Posílám trochu ochlazení od moře. Myslím, že se bude v dnešních parnech hodit. Co já se vše díky i60 nenaučím! Nyní jsem vytvořila první video. Prosím, omluvte jeho kvalitu, teprve se učím. Pokud vydržíte alespoň do poloviny, budu ráda.

Natáčeno bylo před deseti dny ve Vrbosce na Hvaru v 6.30 ráno. Poseidon se opravdu zlobil. Ten zvuk, co slyšíte, je vítr spojený s nárazy vln na pobřeží. Na konci videa se mi objevila na obrazu černo-růžová svislá čára – asi jsem natáčela moc proti slunci? Do takového rozbouřeného moře není radno vstupovat. Počkejte si, až se zklidní. To byste ho skoro nepoznali!

Pak uvidíte moře zklidnělé na fotografiích. Je to stále to stejné moře, ale zachycené za různého počasí a v různou denní dobu. Někdy je moře modré, někdy zelenomodré - tyrkysové, někdy zelenkavé, někdy do šeda, někdy černé, ale stále je slané. 

Snad i takto virtuálně vás trochu potěší a ochladí. A o to mi jde.

 

cestování dovolená video
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Moc pěkné.
Dagmar Bartušková
Vando, super video i fotky. Jak drsná a klidná může ta příroda být.
Lubomír Müller
Voda z hlubin orosená pod modrým nebem naděje krystalky pěny v slaných očích a moře, ach láska, s kterou dobře je ..... naturální video, které dává přímo tělesný požitek a letně vzdušné fotky, moc fajn, Vando... člověk hned zatouží po těchto darech... ♥
Hana Rypáčková
Díky Vando, moc jsem si to užila.
VANDA Blaškovič
Soňo, Eleno, děkuji! Lidmilo, již jsme dostali od rodičů TY! TY! TY! ..:) A TY dej vědět!...:))
Lidmila Nejedlá
Vando, vnouček je krásný a babička ho dobře krmí, viď? Vyřiď moři, že je pro mne příliš silným živlem, že jsem si ho dost užila, a že teď dávám přednost lesnímu tichu. Až se budu chtít někdy vrátit, dám to vědět.
Elena Valeriánová
Milá Vando, jen bych seděla na té kamenné terase a naslouchala, voda je ohromný živel v každé podobě. Video jsem shlédla až do konce, z fotek se mi nejvíce líbí U nás za humny. Na těch skocích jsem neodivovala ani tak tu mladou postavičku, jak pohotovost a um fotografky v té pravé chvíli stisknout spoušť.
Soňa Prachfeldová
Je úchvatný ten mořský živel. Dokázala bych tam sedět pěkně dlouho a pozorovat a snít. Povedlo se Ti obojí - krásné .
VANDA Blaškovič
:))))) Alenko, tak jste mne, vlastně, tak jsi mne rozesmála..:)) takovou postavičku do jazzu fakt nemám a ani už tu odvahu skoro nemám..:)) Jani, vezmeme si Tě do parády s Jitkou, Zuzanou, Alenami a dalšími milovníky moře a naučíme Tě ho milovat, pokud budeš chtít...:)) přece nejsi stašpytel!!..:))
Alena Várošová
Vando,tak to jsem si pěkně trhla šráky,viděla jsem,že máte růžové plavky.No je vidět,že jste, zralé poupě v rozkvětu.Souhlasím s tykáním a přijímám.Chvilku mně to bude trvat,než si zvyknu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.