Jak jsme si zabruslili
v parném létě valčík

Jak jsme si zabruslili
v parném létě valčík

10. 9. 2015

Bylo pozdní srpnové odpoledne, když jsme se vraceli s nákupem domů. V tašce nechyběla láhev australského vína a olivového oleje, kterého míváme větší spotřebu. Používáme jej na saláty, rajčata a do všeho chutného jídla.

Vyšlapali jsme schody a oba hleděli, jak nákupní plátěná taška, kterou jsem kdysi sama vyráběla, byla durch prolitá olejem. Láhev australského vína vydržela. Tašku jsme postavili v chodbě na dlažbu, a to bylo dílo. Olej tekl stále o sto šest po dlažbě - byl to litr, byli jsme jako "Bruslaři" ve známém valčíku Emile Waldteufela, který jsem jako dítko školou povinné hrávala v hudebce na piano.

Začali jsme oba bruslit na dlažbě a očekávali, kdo spadne dříve, bylo to vskutku humorné, ale podpora vzájemná nás přilákala k sobě, a tak jsme si zaploužili do koupelny, kde jsme museli vše namočit. I své svršky.

Valčík jsme si vzápětí pustili, zatančili si a hodně jsme se smáli.

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Líbí se mi, když se i nemilé situace dovedou brát s nadhledem! :-)
Hana Rypáčková
Kdepak taneček! To já bych všeho nechala a šla chodbu vytírat, aby si někdo ze sousedů nerozbil.... Máš výhodu svého domu.
Jana Šenbergerová
Někdy stačí pouhých pár kapek oleje, aby byl tanec. Což teprve litr! Dobře jste využili situace, která byla spíš k vzteku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...