Vtipnější vyhrává Cesta životem
 po správných kolejích a s humorem

Vtipnější vyhrává Cesta životem
po správných kolejích a s humorem

12. 9. 2015

Za zatáčkou už budeme ve stanici. Tam je připraveno občerstvení a přibereme další cestující. Na těch kolejích je výhoda, že do cíle dojdeme bez nějakého bloudění. Možná, když budeme dodržovat stejný rytmus chůze, nebudeme mít ani zpoždění. Kondici máme čím dál lepší a chodíme stále rychleji. Ani jednou jsme nevykolejili.

Navzájem se povzbuzujeme a vedeme spolu příjemné hovory. Ve stanicích přívětivě zamáváme na usměvavého výpravčího a on nás  bez problémů pustí na další trasu.

Na přejezdech počkáme, až přejedou všechna auta, abychom nezpůsobili nějakou dopravní nehodu, nebo snad dokonce ztrátu na životech. Řidiči aut jsou nám vděční. Na přejezdech už opravdu k úmrtí nedochází. Život se nám sice zpomalil, ale jsme všichni  rádi, že se zrušilo to poruchové a nebezpečné pendolíno.

 

Vtipnější vyhrává - literární soutěž magazínu i60.cz. Úkolem soutěžících je napsat příspěvek (příběh, povídku, glosu), jehož téma vychází ze zveřejněných fotografií. Pravidla soutěže a fotografie najdete zde.
Vtipnější vyhrává
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Liborku, až si záda odlehčí od zátěže, tak si odlehčí i od bolestí. Tak už na tom hezky rychle začni pracovat. :-))) A pak budeš snadno s bezvadnou partou zpívat "po kolejích táhnou bosí...".
Libor Farský
Haničko, proč jen mi bolesti v zádech nedovolí připojit se k tak bezvadné partě lidiček a zpívat si "cesta má přede mnou v dáli mizí"? Nevíce by mne nadchlo, kdybychom se společně projeli koněspřežkou. Jste pro, přátelé?
Květoslava HOUDKOVÁ
Po kolejích našeho 1 splašeného motoráčku by - při respektování jízdního řádu - bylo možno jít. Na jiných tratích těžko - tam už se řítí vlaků moc. Nebyla by to "cesta životem", ale o život - poslední - a to ještě NÉÉ.
Hana Šimková
OPRAVDU NEMÁM RÁDA KOLEJE STARÉ
Zuzana Pivcová
Cítím v tom určitou alegorii . Nemám ráda tzv. zaběhnuté meze či něco ve starých kolejích. Ale jít do dáli, kde předem vím, že mě očekává něco příjemného, a navíc mít pohodovou cestu a příjemné a ohleduplné "spolušlapající", tak to beru.
Jana Šenbergerová
Hned bych se přidala na kus cesty i řeči. :-)
Marie Magdalena Klosová
Líbí se mi to.A ve skákání po pražcích se skrývá navíc mladistvě nezávazná energie.mm
Hana Rypáčková
Ano Hanko,v přeneseném slova smyslu ano, ale po pražcích a kolejích se daleko dobře nechodí, bolí z toho kyčle.....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.