Recept na jablečnou marmeládu
s chutí malin, jahod, meruněk

Recept na jablečnou marmeládu
s chutí malin, jahod, meruněk

22. 9. 2015

Přátelé, již jednou jsem použila rubriku "Můj fígl" v opačném gardu, žádala jsem o radu, uspěla, a ráda bych vás ještě jednou požádala o recept. Jsem zavalena chutnými jablky a ráda bych si udělala džem nebo marmeládu, vonící jiným ovocem.

Nemohu najít recept, který doporučuje nahradit část cukru sirupem s chutí malin, jahod, meruněk .... Existuje, mám to vyzkoušené, ale nezaznamenané, a tak trávím večery na internetu, přitom bych raději trávila čas na i60. Děkuji za přátelskou pomoc.

recepty
Autor: Redakce
Hodnocení:
(3 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Jablečnou marmeládu nedělám,ale asi bych postupovala tak, že bych ovoce namíchala a basta. Ale dělala jsem jablečný rosol, ten je! A jak voní po koření.
Libuše Křapová
Jano , dělala jsem taky marmeládu z jablek, ale nepoužívala jsem žádný sirup. Prostě, jaké ovoce bylo po ruce, hodila jsem do hrnce, aby to s jablky dělalo přibližně kilo, ale spíše více, protože jablka rosolují samy o sobě. Cukru ani nevím kolik, většinou tak do půl kila a během varu ochutnávám a doslaďuji, po vypnutí a ukončení varu vliju lžíci citronové čerstvé šťávy. Není to ten recept, co hledáte, ale fantazii se meze nekladou a pokud máte to jiné ovoce dosažitelné, řekla bych, že to bude ještě lepší. Dejte pak vědět, podle čeho jste vařila :-)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.