Foto

Zralá krása v pohybu aneb
Nové video z Písecké brány

15. 10. 2015

Vzpomínáte? Nedávno jsme referovali o zářijové módní přehlídce našich zralých dam v rámci projektu i60 Senior Fashion v krásném prostředí Písecké brány. Paní Marie Gibková, Miroslava Jachimová, Pavla Zajíčková, Marie Knotková, Naďa Valková, Anna Chalupová, Eva Riedel a Blanka Fišerová si ji náležitě užily.

Dámy se oděly do modelů z obchodu Circle Vantage Boutique, kde si vybraly originální tvorbu Renaty Retrové-Brierley. Vybrané outfity byly ve stylu second hand s heslem „co je hezké, nemusí být drahé“.

Abychom se ale neopakovali, původní zpravodajství nyní doplňujeme velmi povedeným videem naší čtenářky Danuše Kubátové, která zachytila zralé dámy přímo v akci.

Paní Danuši Kubátové děkujeme a prosíme: podívejte se.

i60.cz móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Děkuji Alenko... Dodávám -. fotky z přehlídky neslouží jen pro vlastní potěšení, ale měly by přeci ukázat širšímu okruhu seniorek že: " To co jsme předváděly, není jen pro mladé".
Alena Tollarová
Teprve teď jsem se dostala k tomu, abych si pustila video. Jako vždy je pěkně udělané a přibližuje nám doma atmosféru přehlídky. Některé modely se mi líbí víc, některé méně, ale o tom to přece je. Každý má jiné oči. Dana prostě umí a je dobře, že ji na portále máme. A musím dodat, že rozumím Evě M., že jí přišlo líto, že je nikdo nenačesal ani nenalíčil ani nenatočil ...
VANDA Blaškovič
Elen, děkuji za vysvětlení, již se orientuji, jako bych tam byla..:)
Naděžda Valková
Milé dámy, ráda se podělím o své zážitky z přehlídky. Atmosféra báječná, spousta velmi milých lidí. .Já si to užívala, modely byly kvalitní, za dobré ceny a šátky nádherné! Všechny dámy byly krásné. Milá Elen vše zvládla na jedničku, a to byla nemocná. Můj obdiv a poděkování zaslouží všichni, kteří tuto akci zorganizovali !! Focení je vždy malý bonus, ale dnes má každý mobil fotoaparát, tak stačí se navzájem vyfotit a fotky si ,, přeposlat,, emajlem ;-) Dámy mějte krásné dny. Naďa
Elen Zajíčková
Jak vidím, tyto poslední modní přehlídky vzbudily jakési emoce. Já jsem se obávala, , že si fandím a líbíly se mi právě proto, že jsem se na ních podílela. Z debaty ale cítím, že se všechny akce začaly porovnávat s tou poslední, či předposlední. Moc mě to těší. I když , úpřimně ,všechny akce měly něco do sebe. Domnívám se , že to funguje tak, že zadavatel nebo žadatel je vždy někdo jiný, a ten si rozhoduje co chce a co ne. Na něho se také nabalí další služby, partneří atd. Když máte jen vlastní nápad , musíte si jej realizovat sama. A přibrat k sobě další nadšence , požádat je o psolupráci. A když všichni do toho dají duši, tak je to prostě znát. Máme na Portálu prostě super lidi! Když o modelky požádá profi-organizace, tak tam asi nic nenaděláte. Já jsem v Liberci byla, bylo to jiné v tom, že to pořádala agentura profíku, kteří to dělají jako na běžícím páse. Já tam byla porvé, možná vy můžete srovnávat. Mají své lidi a hlavně svojí představu, takže šlo jen přihlížet a fandit. Že tam nebyla Danuška? Je to škoda, ale ona nebyla na více akcích ( Pelleho vila). Je to její čas , její vůle a její rozhodnutí. Ale jako divačka musím říct, ež i Liberec byl přínos, tak jako každá jiná akce. Vždy se něco najde, proč se vyplatí to dělat. Už jen ta tmosféra je fajn, že tam někoho znáte a držžíte mu palce, že? Byla jsem tam jako na výletě a jako host a tak se mi Libercká akce vlastně líbila . A dámy máme jen skvělé!
Alena Várošová
Děkuji paní Danuši za zachycující okamžiky právě na mole i v zákulisí.Opravdu krásně,skvostně profesionálně natočené video. I když jsem seděla jenom u počítače přehlídku jsem si dokonale užila.Všem děvčatům to náramně slušelo a tato přehlídka měla šmrnc.a určitě i úspěch.Třeba se někdy na mne štěstí usměje a budu si moci vyzkoušet nepoznané.
Hana Rypáčková
Tato přehlídka byla opravdu výiímečná, umocněná prostředím opravené Písecké brány, přilehlé kavárny, krásného počasí, chuti moravského vína, vůní parfému Charismo a hlavně milého a pro mne s mnohými děvčaty prvního setkání.Video je dokonale profesionální.
Eva Mužíková
Poslední slovo, prosím tentokrát ano...........Nejsem v žádném případě člověk, který musí mít poslední slovo, naopak. Jitko, Tobě děkuji za Tvůj příspěvek a vážím si jej, opravdu. Paní Zajíčková, já také v žádném případě nehledám stále chyby, obě přehlídky jsem si na koberci opravdu užívala a to mi jistě nikdo nevezme. V tom s Vámi souhlasím. Vážila jsem si toho, že mi redakce umožnila znovu se po roce této akce zúčastnit a bude li to možné, ráda se zúčastním i příště. I 60 jsem reprezentovala s hrdostí a myslím že dobře.. Jelikož se nehodí psát do této rubriky své další názory, týkající se celkového dění na poslední liberecké akci, neudělám to. Nemám sílu čelit názorům, nejsem bojovník, ač jsem o své pravdě přesvědčená. Posteskla jsem si jen proto, jelikož mám díky článkům a videím z jiných uskutečněných přehlídek na straně jedné a díky osobní zkušenosti na straně druhé možnost srovnání. Asi to nemělo být......
Elen Zajíčková
Milé čtenářky! Ráda bych uvedla vše na pravou míru. Pro Vandu a všechny ostatní dámy, které se neorientují a chtějí vědět jak to tedy bylo na Písecké bráně. bylo. Ty, co byly přítomné, , to slyšely v mém uvodním slově. Oblečení modelek bylo z vantage butiku Circle, který je velmi můj oblíbený. A navíc, paní majitelka, mimo jiné bývalá modelka s velkým citem pro modu, byla ochotna do toho jít. To totiž není úpně jednoduché najít butik, který se nebojí " ušlé mzdy" a dá prodejnu k dispozici na zkoušení, tvoření a vymýšlení podle potřeby modelek. Tato mladá dáma byla mimořádně ochotna a vstřícná. Zkoušely jsme, jak se to které dámě hodilo. Velké Díky paní majitelce za to! První kolo přehlídky byly tedy modely vantage ( tedy ve znamení hesla , které zaznělo ve videu" co je hezké namusí být drahé".Další kolo přehlídky bylo z vlastní tvorby majitelky. Ona je totiž také návrhářkou a součástí prodeje v butiku je i tato její tvorba pod značkou Renata Retrová -Brierley. Šijí jí češké švadlenky a brašnáři. ( navrhuje i kabelky.) Za velmi, velmi přijatelní ceny. Když vezmeme v potas, že jde o certifikovanou značku. Všechny modely byly doplněny o nové luxusní šátky ze světových kolekcí. Šátky jsou moje "srdcovka", vázání šátků moje hobby. Takže všechny dámy byly šátky ozdobeny a každý měl dle oblečení svoje vlastní a jiné aranžování. Chtěla jsem diváky inspirovat a propagovat tento krásný doplňek. Navíc šátky z butiku Circle josu opravdu výjimečné a myslím, že to je na videu dostatečně vidět. ( materiály hladily po těle i duši. Škoda, to kamera nedokáže sprostředkovat). Bylo mi ctí podílet se na této akci, jsem moc šťastná, že se tak povedla. Tím chci říct, že možná rozdíl mezi módními přehlídkami je právě v tom, že když je to v naší režii( podílíme se na tom nadšenci z Portálu i6Oa vše si prřipravujeme a vybíráme samy ) má to víc duši. . Komerční akce jsou toršku jiné, ale vždy je to hlavně o lidech. Nehledejme stále chyby, odložme slovíčkaření, pojďme se radovat z každé akce . Každá modní přehlídka je adrenalin pro zůčastněné a pohlazení pro diváky. Každá dáma na mole si to užije, to je vždy patrné. Ten zážitek jí nikdo nevezme a to neovlivní jestli má 1 , nebo 1O fotek. Myslím, že každá akce má něco do sebe. sstále se učíme a je fajn, že jsou akce stále lepší a lepší. Nadšenců přibývá a to je moc fajn. Ještě jednou díky Danušce za bonus ve formě videa.
Jarmila Komberec Jakubcová
Krásné modelky a krásné modely. Už se těším na přehlídku u nás v Plzni .Je moc prima, že i my dříve narozené se rády slušivě oblékáme. Hlavně aby na nás módní návrháři nezapomínaly.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.