Špatné zprávy: Kubišová
infarkt, Gott má rakovinu

Špatné zprávy: Kubišová
infarkt, Gott má rakovinu

2. 11. 2015

Tak tohle není dobrý začátek předposledního měsíce v roce. Slavné pěvecké hvězdy Martu Kubišovou a Karla Gotta postihly vážné zdravotní potíže. 

Zpěvačka Marta Kubišová leží od neděle v Nemocnici Na Homolce po srdeční příhodě. Infarkt prodělala v podvečer před cestou na oslavu svých 73. narozenin. Naštěstí je už zpěvačka snad v pořádku. I když je zatím o jejím zdravotním stavu jen málo informací, měla štěstí že se jí srdeční kolaps stal v přítomnosti její dcery a rodinného přítele. Okamžitý zásah lékařů jí zachránil život.

U Karla Gotta lékaři diagnostikovali zhoubné nádorové onemocnění mízních uzlin, takzvaný Non-Hodgkinův lymfom. Zjistili to při operaci náhlé příhody břišní, které se šestasedmdesátiletý zpěvák podrobil minulý týden v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM). Od nedělního večera zahájil Gott cílenou léčbu ve Všeobecné fakultní nemocnici (VFN) v Praze.

"Při operaci náhlé příhody břišní mu byl diagnostikován Non-Hodgkinův lymfom jako příčina stavu. Dnes byla zahájena cílená léčba tohoto onemocnění za použití nejmodernějších prostředků a za spolupráce týmu odborníků. V tuto chvíli nelze odhadnout, jak dlouho bude léčba trvat," uvedl v prohlášení přednosta I.interní kliniky - kliniky hematologie nemocnice Marek Trněný.

Klinika žádá o dodržení všech morálních a etických pravidel vůči pacientovi i nemocnici. Až do odvolání proto nebude poskytovat žádné další informace.

"Moc prosím všechna média o respektování soukromí mého muže a moc prosím, abyste s ohledem na jeho zdravotní stav i s ohledem na všechny jeho děti přistupovali ke vzniklé situaci citlivě a s úctou, kterou si zaslouží," dodala zpěvákova manželka Ivana Gottová.

To samozřejmě respektujeme a přejeme panu Gottovi i paní Kubišové brzké uzdravení.

hudební legendy zpěvačka zpěvák
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Je mi to líto. Nemoc se nikomu nevyhýbá...Musí se bojovat.
Zuzana Pivcová
Nápodobně, ať to je pro ně co nejlepší.
Zdena Marcinková
Mám je oba ráda a přeji hodně sil a brzké uzdravení.
Jana Šenbergerová
Oběma držím pěsti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.