Podzimní vycházka

Podzimní vycházka

8. 11. 2015

Ráno v 7 hodin jsem už stála na autobusové zastávce s batohem a turistickými hůlkami. Na trávě se ještě třpytily krystalky mrazu, ale na východě se už začalo drát sluníčko.Vůbec mně nevadila kombinace bus, vlak a v Brně další vlak. Na startu se nás sešlo 20 a s dobrou náladou jsme vykročili k bílovickým lesům.

První zastávkou byla studánka vybudovaná na počest Leoše Janáčka, který zkomponoval operu Příhody Lišky Bystroušky.

Dále kolem památníku Lidušky do Údolí Rudolfa Těsnohlídka. Cestou jsme viděli smrky, vybrané do hlasování o Vánoční strom pro Brno. Už mám svého favorita.

Trasa měřila asi 12 km a končila u bývalého vápencového lomu Hády, kde se nachází i rozhlasový a televizní vysílač.

Krásné lesy, krásná příroda, krásné počasí, dobrá parta, co víc si přát. Další pěkný den, který nás všechny nabil pozitivní energií.

cestování výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Evičko, jsi zkrátka dobrá. To já jednou za čas RYC a pak dlouho NIC :-).
Jana Šenbergerová
Na íčku je skvělé to, že díky aktivitám jiných poznám kus světa, který bych jinak nikdy neviděla. Tomu smrku to v lese moc sluší. Ostatně jako všem. Dík!
Eva Balúchová
Hani,jsem ráda,že jsi tam byla aspoň ty.Mám pocit,že na íčku není nikdo z Brna a okolí.Nemyslím,že musí číst můj článek,ale nevidím nikde žádné příspěvky z Brna a okolí.
Hana Rypáčková
Evo, tím údolím jsem kdysi šla a nahoru a dolu a doleva a doprava a pěkně jsme zabloudili, ale naštěstí to je blízko Brna...Měla jsem děti a zodpovědnost, vůbec jsem si to neužila. Tak bych to měla zopakovat.Ale byly výhledy na město. Moc pěkné, vědět, kudy se touláš.
Eva Balúchová
Já v pátek 12,včera 7 a dnes 5km.Zítra budu dohánět práci na zahradě. Mojím přáním bylo dojít z Brna do Prahy(samozřejmě né za jeden den).Teď už bych omezila trasu po Moravě,ale nesehnala jsem zatím stejného nadšence.
Jarmila Komberec Jakubcová
Krásná vycházka - také chodím trekovými holemi.Dnes jsem si udělala 6 km okolo Boleváku a pak jsem si zacvičila na venku umístěných strojích.Chodíme takto 2x týdně s partou seniorek a kupodivu i jedním seniorem. Ten to má povinně jak tvrdí, protože jeho manželka to organizuje.
Eva Balúchová
Zuzko,zpět to byla kombinace:bus,šalina,vlak,vlak,bus,ale bylo to fajn. Děkuji všem kdo si přečetl můj článeček.V bílovických lesích je hodně zajímavostí i pověstí.Ale já jsem spíš turistka než spisovatelka.
Zuzana Pivcová
Kombinace bus-vlak a další vlak by mi vůbec nevadila, naopak. I těch 12 km bych nějak uťapala. Zvlášť se mi líbí ten vápencový lom, pro takové mám slabost. :-)
Lidmila Nejedlá
Evi, tu vycházku Ti závidím. Ale přeji Ti ten dobrý pocit a tu dobrou partu. Strom je krásný, ale já bych ho raději viděla stále v lese. Prohlížím si fotografie, nikdy jsem tam nebyla a vzpomínám.
Naděžda Špásová
Les, chůze a hlavně dobrá sešlost určitě nabije energií. Tak ať vám to, milá Evo, vydrží co nejdéle. Dneska jsem po dlouhé době z okna viděla Milešovku a Krušné hory. Taky hezký pohled, jako vaše fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...