Pozvání na kulturní akci do Zrcadlové kaple Klementina

Pozvání na kulturní akci do Zrcadlové kaple Klementina

11. 12. 2015

Kulturní akcí uzavírající rok 2015 jako rok "Václava Havla a Izraele" je česko-izraelské provedení melodramatu Emila Viklického "Tajemství člověka".

Známý jazzový pianista Emil Viklický vybral útržky z projevů a dopisů Václava Havla a sestavil z nich text, který za doprovodu jazzového kvintetu přednesou Táňa Medvecká a Jaromír Meduna. K vynikajícím jazzovým hudebníkům se jako host přidá izraelský saxofonista Shlomi Goldenberg.

Koncert je poslední akcí připomínající letošní 25. výročí první cesty V. Havla do Izraele a obnovení česko-izraelských diplomatických vztahů v r. 1990.

Jste srdečně zváni dne 19.12. 2015 v 19.30 do barokní Zrcadlové kaple v prostorách pražského Klementina.

Zájemci si musí rezervovat místa na mailové adrese:culture@prague.mfa.gov.il.

 

 

Vladka Novakova

9.12.2015

kultura zábava
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Milá Vladko, udělala jsem rezervaci pro 2 osoby. Děkuji!
Květoslava HOUDKOVÁ
Paní Vladko - kdybyste někdy věděla (až příští rok-jaro-) o zajímavé akci v "bezpečnějším čase", dejte vědět - díky.
Vladka Steinová
Dobrý den, p.Houdková, ano, v pořádku, já si to myslela, že reakce je jen kvůli času a obavám, chápu Vás, žiji v Praze.Přeji pěkný den.Vladka
Květoslava HOUDKOVÁ
Paní Vladko - jen dodávám, že i tohoto koncertu bych se VELMI RÁDA zúčastnila! Záporně jsem reagovala POUZE na ten skoronoční čas pro odjezd domů = kvůli osob.bezpečnosti (jsem bázlivá - to nepředělám.)
Soňa Prachfeldová
Tak to bude jistě skvělý zážitek. T. Medveckou mám moc ráda a v tak nádherném prostředí to bude něco !
Vladka Steinová
Děkuji paní Várošové, Jarmile i p.Otáhalovi za zájem. Tento koncert je zcela výjimečný, i když v barokní Zrcadlové kapli je mnoho krásných vánočních koncertů, ale tímto avizovaným koncertem končí kulturní akce pořádané v tomto roce na počest navázání diplomatických vztahů mezi naší republikou a Izraelem před 25.léty.
Alena Várošová
Jenom krátce napíši kaple je úžasná,skrostná a koncert jako takový to musí být zážitek, jak pro pražany i mimopražské.Díky za upoutávku.
Vladka Steinová
Paní Houdková, dovoluji si reagovat na Váš příspěvek.Kultivovaně jsem zde dala upoutávku na zajímavou akci.Vy snad ani nečtete obsah, ten Vám evidentně unikl a do recenze mi napíšete citoslovce "Brrr". Nikdo Vás nenutí, abyte moje příspěvky četla, ani abyste na ně reagovala tímto způsobem, byť citoslovcem "brrr" myslíte zřejmě na svoji bezpečnost. K článku jako takovému jste se nevyjádřila, navázání česko-izraelských diplomatických vztahů před 25 léty Vám asi nic neříká. Pokud mě tímto způsobem chcete z I60 "odstranit", tak se Vám to brzy podaří. Vladka
Jarmila Komberec Jakubcová
Velmi zajímavé pozvání, bohužel pro nás mimopražské pozdní čas.
Květoslava HOUDKOVÁ
Do Prahy na 19.30 a pak už skoro v noci jet domů - brrr, to NE!! - mnohé krásné zážitky si raději nechám ujít.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...